foto: T.JACKSON/R.O'Neil / BACKGRID/ Vida Press
Daniels Redklifs atklāj bērna dzimumu un pastāsta par jauno vecāku lomu
Daniels Redklifs ar draudzeni Erinu Dārku un abu kopīgo dēlu.
Slavenības
2023. gada 5. jūlijs, 06:55

Daniels Redklifs atklāj bērna dzimumu un pastāsta par jauno vecāku lomu

Jauns.lv

“Harija Potera” filmu zvaigzne britu aktieris Daniels Redklifs (33) divus mēnešus pēc pirmdzimtā nākšanas pasaulē atklājis bērna dzimumu. Abi ar ilggadējo partneri Erinu Dārku (38) kļuvuši par vecākiem dēliņam.

Sarunā ar programmas “Entertainment Tonight” korespondentu Deniju Direkto 33 gadus vecais britu aktieris pastāstījis par jauno pieredzi, kā ir būt tēvam. Redklifs viesojās šovā, lai reklamētu TBS seriāla “Miracle Workers” 4. sezonas pirmizrādi.

Daniels Redklifs ar draudzeni un dēlu 2023. gada 20. jūnijā

gallery icon

Viņš teica: “Ir lieliski. Ir traki un saspringti, taču viņš ir brīnišķīgs, un Erina ir apbrīnojama. Tā arīdzan ir patiesa privilēģija šo laiku pavadīt kopā ar viņu.”

“Es visu laiku gatavojos paņemt garāku atvaļinājumu, kas ne visiem ir iespējams, un tāpēc es varu būt kopā ar viņu daudz, un tas ir jauki."

Daniels Redklifs un Erina Dārka ar pirmdzimto Ņujorkas ielās

gallery icon

“Mēs brīnišķīgi pavadām laiku,” par jauno vecāku pienākumiem rezumējis aktieris.

Daniels atzinies, ka nākotnē plāno būt izvēlīgāks attiecībā uz projektiem, pie kuriem izvēlēsies strādāt, lai varētu vairāk laika pavadīt kopā ar savu dēlu.

Daniels Redklifs ar draudzeni Erinu Dārku gaida pirmdzimto

gallery icon

Viņš teica: “Tas vēl neko nav ietekmējis, bet man patiešām patīk pavadīt laiku kopā ar viņu, un es domāju, ka man dēla pietrūks, kad es vēlāk šogad atgriezīšos darbā.”

“Tāpēc, es noteikti būšu mazliet izvēlīgāks – ne īsti izvēlīgāks, es vienmēr esmu bijis izvēlīgs, bet domāju, ka nākamos dažus gados es, iespējams, strādāšu nedaudz mazāk.”

Daniels Redklifs ar draudzeni Erinu Dārku apmeklē „Tony” balvu ceremoniju

Daniels Redklifs un Erina Dārka, apmeklējot „Tony” balvu vakaru Ņujorkā. Šī ir pirmā reize, kad aktieris ņēmis draudzeni līdzi uz ...

gallery icon

“Es nekad neapstāšos. Es arī nedomāju, ka tas man nāk par labu,” viņš piebilda.

Daniels Redklifs un Erina Dārka ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus. Viņi iepazinās filmas “Kill Your Darlings” uzņemšanas laikā 2012. gadā. Taču par savām romantiskajām attiecībām viņi bija gatavi publiski paziņot vien 2014. gadā, kad pirmo reizi kopā kā pāris apmeklēja “Tony Awards” balvu ceremonijas vakaru.

Daniels Redklifs filmā „Kill Your Darlings”

gallery icon

Harija Potera aktieriem bērnība beigusies

gallery icon