Šovā saprecas uz dullo. Nez, kā dzīvos tālāk...FOTO
Rūgts! Pirmais skūpsts jaunlaulātajiem Zandai un Uģim.
2015. gada 19. marts, 04:20

Šovā saprecas uz dullo. Nez, kā dzīvos tālāk...FOTO

Jauns.lv

TV3 raidījumā „Precos ar svešinieku!” viens otram „jā” vārdu teica trīs iepriekš nepazīstami vīrieši un sievietes. Pāru saderību iepriekš noteica četri eksperti, bet vai šīs savienības būs laimīgas, to redzēsim nākamajos raidījumos!

Pirmajā „Precos ar svešinieku!” raidījumā uzzinājām, ka ekspertu komanda - luterāņu mācītājs Sandis Ratnieks, psihoterapeite Ināra Vārpa, seksoloģe Aija Tula - Rijkure un antropoloģe Maija Surska – par vispiemērotākajiem pāriem laulībām un ilgai kopdzīvei atzina - atpūtas kompleksa „Plosti” vadītāju Zandu Štrausu (26) un  bārmeni Uģi Žogotu (27), viesmīli un darbmācības skolotāju Zani Lauru (24) un apsardzes vadītāju un fitnesa treneri Ulvi Grīnvaldu (28), kā arī pārdevēju Zaigu Biģeli (27) un lidostas drošības dienesta darbinieku Raimondu Valpēteri (25).

Mācītājs Valters Korālis vispirms salaulāja Zandu un Uģi. Pēc pirmā mulsuma pārvarēšanas, Uģis sievai sniedza arī pirmo skūpstu. Pēc ceremonijas viņus sveica gan Zandas, gan Uģa tuvinieki un vēlēja laimīgu kopdzīvi. Svinību laikā pāris ar prieku izbaudīja viņiem par godu rīkoto ballīti, kurā muzikālus priekšnesumus sniedza arī tautā populāri mūziķi Andris Kivičs, Roberto Meloni.

Savukārt, tikai liecinieku klātbūtnē, viens otram „jā” vārdu sacīja Zane un Ulvis. Pārvarot pirmo mulsumu, viņi nodejoja kāzu deju un devās pirmajā randiņā.

Bet kā trešo pāri mācītājs salaulāja Zaigu un Raimondu. Viņiem kāzu svinībās jautrība sita augstu vilni. Pāris ar prieku izbaudīja visas viņiem sarūpētās kāzu atrakcijas un līksmoja kopā ar kuplo radu saimi.

Nākamajos raidījumos uzzināsim, kā pāriem veicās kāzu ceļojumā un kopdzīvē.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes