foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lorensa gājusi uz kinoprovēm galvenajai lomai filmā "Krēsla". Bet uzreiz izbrāķēta
Dženifera Lorensa varēja būt Bella Svana sāgā "Krēsla".
Slavenības
2023. gada 27. jūnijs, 19:25

Dženifera Lorensa gājusi uz kinoprovēm galvenajai lomai filmā "Krēsla". Bet uzreiz izbrāķēta

Jauns.lv

"Oskara" balvas laureāte Dženifera Lorensa atsaukusi atmiņā reizi, kad devusies uz kinoprovēm topošajai kulta franšīzei "Krēsla" ("Twilight"), kur kandidējusi uz galveno lomu.

Dženifera Lorensa par “Krēslas” kinoprovēm atcerējusies, viesojoties podkāstā “The Rewatchables”. Viņa pastāstījusi, ka devusies uz noklausīšanos Bellas Svanas lomai, bet viņas kandidatūra noraidīta.

Dženifera Lorensa "Oskara" balvu vakarā

Dženifera Lorensa "Oskara" balu vakarā.

gallery icon

“Es piedalījos “Krēslas” kinoprovēs. Viņi mani nekavējoties noraidīja. Es pat nesagaidīju, ka man kāds atzvana,” pastāstījusi aktrise.

Dženifera bijusi sajūta, ka dzīve būtu citādāka, ja viņa būtu apstiprināta lomai, kuru saņēma Kristena Stjuarte. Taču viņas dzīve tomēr piedzīvoja lielas pārmaiņas jau drīz pēc tam, kad viņas kandidatūra tika apstiprināta lomai citā kulta grāvējā – “Bada spēlēs” (“Hunger Games”).

Dženifera Lorensa kulta grāvējā “Bada spēles”

gallery icon

32 gadus vecā aktrise sacīja: “Es gandrīz nepiedalījos “Bada spēlēs”, jo bija iznākusi “Krēsla”, un sākusies milzīgā fanošana.”

Dženiferu pārņēmušas dalītas jūtas par lomu “Bada spēlēs,” ņemot vērā “Krēslas” panākumus un ārkārtīgi lielo fanu kultu. Viņa sacīja: “Kad es mēģināju runāt ar cilvēkiem par šī lēmuma pieņemšanu pēc tam, kad viņi man to piedāvāja, es pie sevis domāju – ‘Es nezinu’.”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon

“Bija tik grūti izskaidrot cilvēkiem, ka es, piemēram, nedomāju, ka jūs saprotat šos slavas apmērus.”

Katnisas Everdīnas loma atnesa Lorensai milzīgus panākumus, kas, pēc aktrises teiktā “nebija nekas tāds, kas būtu ienācis prātā”, viņa savulaik atzina programmai “Entertainment Tonight”.

Dženifera Lorensa „Versace” kleitā

Aktrise Dženifera Lorensa apgalvo, ka „Versace” tērps bijis pārāk skaists, lai to apsegtu ar mēteli. Tā bijusi viņas pašas izvēlē ...

gallery icon

Dženifera Lorensa piebilda: “Es gribēju piedalīties neatkarīgajās filmās. Gribēju piedalīties labās filmās, bet negribēju kļūt par planētas slavenāko cilvēku. Tā ir pavisam cita dzīve, nekā es biju sev iztēlojusies.”

Aktrises Kristenas Stjuartes stils - no ikdienas vienkāršības līdz sarkanā paklāja glamūram

gallery icon