Valmieriete loterijā uzvar "Tesla" auto

Piedaloties loterijā “Laimē bosa Teslu”, valmieriete Agnija laimēja jaunu automašīnu Tesla.

gallery icon
Trakā pasaule
2023. gada 21. jūnijs, 10:51

Vērienīgās "Tet" loterijas galvenā balva "Tesla" ceļos uz Valmieru

Reklāmraksts

Jau vairāk nekā 10 gadus valmieriete Agnija Berga izmanto "Tet" jaudīgo internetu. Piedaloties loterijā “Laimē bosa Teslu”, Agnija laimēja jaunu automašīnu "Tesla".

Kopš izlozes 12. jūnijā Agnija aizvien saņem daudz pazīstamu un arī nepazīstamu cilvēku apsveikumus. Draugi, radi un paziņas priecājas kopā ar viņu, pat, ja pašiem šajā reizē nav paveicies. Saņemti pat sirsnīgi sveicieni no brālēna, kurš pašlaik dzīvo Islandē un sekoja līdzi izlozes tiešraidei.

“Kad zvanīja Boss, nodomāju, ka balss tiešām pazīstama, bet kāds paziņa mani noteikti izjoko. Vēlāk trīs reizes skatījos ierakstu un joprojām grūti noticēt, ka tā ir īstenība,” atzīst laimīgā jaunā auto īpašniece Agnija Berga.

Agnija ir valmieriete, kura kopā ar ģimeni izmanto ne vien "Tet" internetu, bet arī skatās "Tet TV"  un elektroierīces darbina ar "Tet" elektrību. Tā kā laimīgajai spēkrata īpašniecei pašai aizvien nav autovadītāja apliecības, šis būs lielisks iemesls beidzot sākt mācīties braukt ar auto un nokārtot transportlīdzekļa vadītāja apliecību. Taču bažām par teslas stāvēšanu dīkā nav pamata, jo ģimenes šoferi – vīrs Guntis un meita Ieva – ir tik pat priecīgi kā Agnija un dēls Dāvis, un ar nepacietību gaida pirmos izbraucienus.

Kampaņa “Laimē bosa Teslu” ilga no 2023. gada 14. aprīļa līdz 4. jūnijam. Tajā varēja piedalīties visi "Tet" interneta klienti – gan jaunie, gan jau esošie, un laimēt dažādas vērtīgas balvas – portatīvos datorus, televizorus, interneta abonementa un "Tet TV+" abonementu uz 12 mēnešiem. Galvenā balva bija jauna automašīna "Tesla Model 3 SR+".

Gandrīz divus mēnešus garā kampaņa ir viena no veiksmīgākajām un iedzīvotāju visvairāk novērtētākajām pēdējā laika kampaņām. Tās videoklipam, kas bija redzams dažādās TV un interneta platformās, bija viens no augstākajiem rādītājiem pamanīšanā un zīmola atpazīstamībā pēdējo divu gadu laikā[2].

[1] Tet kampaņas centrālais tēls, ko atveido aktieris Lauris Subatnieks.

[2] Pēc 2023. gada jūnijā pētījumu aģentūru Norstat veiktās aptaujas, noskaidrojot 1005 respondentu viedokli.