Slavenības
2023. gada 14. jūnijs, 06:29

Atklāts, cik neparastā veidā princese Ketrīna izvēlējusies vārdu savam pirmdzimtajam

Jauns.lv

Izdomāt bērnam vārdu ir ļoti nopietns un grūts lēmums – īpaši, ja tavs mazulis būs nākamais karalis.

Tā vien šķiet, ka arī Velsas princis un princese saskārās ar šīm grūtībām, kad pienāca laiks dot vārdu savam pirmdzimtajam.

Velsas princis un princese ar vecākajiem bērniem vēro karaļa kronēšanai veltīto koncertu

gallery icon

Britu karaliskais pāris izvēlējies visnotaļ neparastu metodi, lai atvieglotu galīgā lēmuma pieņemšanu.

Viljams un Ketrīna aicinājuši palīgā savu mājas mīluli suni Lupo, lai viņš palīdz izvēlēties vārdu.

Kembridžas hercogu ģimenes kokerspaniels Lupo

gallery icon

Kā vēsta izdevums “The Times”, pāris esot uzrakstījis vairākus potenciālos vārdus uz papīra lapiņām un nolicis uz savas mājas grīdas.

Tad viņi telpā ielaiduši kokerspanielu Lupo un vērojuši, pie kuras papīra lapiņas pēc visu apošņāšanas suns pieies. Lupo apstājies pie tās, kur bijis Džordža vārds.

foto: Matt Porteous/Shutterstock/ Vida Press
Princis Džordžs trīs gadu vecumā kopā ar Lupo.

“The Times” raksta, ka diemžēl nav informācijas, vai šāda pati neparasta tehnika tika izmantota arī, kad vecāki izvēlējās vārdu princesei Šarlotei un princim Luisam.

Kokerspaniels Lupo ir redzams arī prinča Džordža pirmajā oficiālajā fotogrāfijā, ko uzņēmis vectēvs Maikls Midltons. Šobrīd gan Lupo vairs nav ar ģimeni, pirms nepilniem trim gadiem viņš devies uz labākiem medību laukiem. Lai remdētu zaudējuma sāpes Ketrīnas brālis Džeimss Midltons ģimenei uzdāvinājis jaunu kokerspanielu vārdā Orla.

“Viņš bija mūsu ģimenes sirds aizvadīto deviņu gadu garumā un mums viņa ļoti pietrūks,” sēru vēsti par ģimenes četrkājainā mīluļa nāvi 2020. gada novembrī vēstīja Ketrīna un Viljams, kuri tolaik nesa Kembridžas hercogu titulus.

Hercogienes Ketrīnas ģimene ar Lupo

gallery icon

Melnais kokerspaniels bija kāzu dāvana Ketrīnai no viņas brāļa Džeimsa Midltona, kurš pats ir vairāku suņu saimnieks un Londonā priecē garāmgājējus ar savu stilīgo suņu velosipēdu. Džeimss bieži ņem līdzi savus suņus ikdienas gaitās un viņam tam ir speciāls velosipēds.

Džeimss Midltons un viņa „suņu velosipēds”

gallery icon

Karalis Čārlzs III ar mazdēlu princi Džordžu

gallery icon