foto: Lev Radin/PACIFIC PRESS/SIPA
"Sekss un lielpilsēta" zvaigzni Kristīnu Deivisu neganti apsmējuši par sejas filleriem
Kristīna Deivisa.
Slavenības
2023. gada 13. jūnijs, 12:11

"Sekss un lielpilsēta" zvaigzni Kristīnu Deivisu neganti apsmējuši par sejas filleriem

Jauns.lv

Kristīna Deivisa ir atklāti runājusi par sabiedrības komentāriem, ar kuriem viņai jāsaskaras saistībā ar kosmētisko ķirurģiju un sejas pildvielām jeb filleriem.

Kulta seriāla "Sekss un lielpilsēta" aktrise atklāja, ka viņa raudāja pēc tam, kad viņu nerimstoši izsmēja par sejas pildvielu injekcijām.

58 gadus vecā zvaigzne intervijā laikrakstam "The Telegraph" atklāja savu kosmētiskās ķirurģijas ceļojumu un tā ietekmi uz viņas garīgo veselību.

Pēc Deivisa teiktā, viņa bija pārsteigta par kritikas un spiediena līmeni, ar ko viņa saskaras saistībā ar novecošanu, pat neskatoties uz gadiem, ko viņa pavadīja uzmanības centrā. Tomēr viņa sacīja, ka spiediens nāk arī no iekšienes, jo viņa atzina, ka ir grūti vienmēr "konkurēt" ar savu jaunāko "es". 

“Ir izaicinājums atcerēties, ka tev nav tādam jāizskatās. Internets to vēlas, taču viņi arī nevēlas, lai jūs to darītu. Viņi ir ļoti pretrunīgi…” viņa teica.

Runājot par paveikto, zvaigzne teica, ka sākotnēji viņa sāka lietot "Botox", pēc injekciju saņemšanas viņa bija ļoti sajūsmināta par rezultātiem. 

"Es biju ļoti sajūsmā, ka man nebija grumbas pierē," viņa paskaidroja, norādot uz līnijām uz pieres, pirms piebilda: "Bet es ilgu laiku neko citu nedarīju."

Tomēr pēc tam Deivisa sāka eksperimentēt ar injicējamiem pildvielām, ko var izmantot, lai "papildinātu plānās lūpas, uzlabotu seklas kontūras, mīkstinātu sejas krokas, noņemtu grumbas un uzlabotu rētu izskatu", norāda Amerikas Plastikas ķirurgu biedrība.

Bet, pēc aktrises teiktā, problēma ar pildvielām ir tāda, ka rezultāti var krasi atšķirties, kas nozīmē, ka ir bijuši gadījumi, kad viņas “sliktie” rezultāti ir izraisījuši izsmieklu.

"Es esmu veikusi dažādas filleru procedūras, un tās ir bijušas labas, un citkārt viss ir slikti. Man no tām bija jātiek vaļā... mani nerimstoši izsmēja," viņa atklāja. "Un man par to ir asaras. Tas ir ļoti sāpīgi.”

Deivisa arī sacīja, ka viņu pārņēma vainas izjūta, ka filleru rezultāti nebija labi, lai gan viņa nevar kontrolēt rezultātu. 

"Jūs uzticaties ārstiem, [bet] cilvēki personīgi vaino mūs, ja kaut kas noiet greizi — [it kā] es iedūru adatu sejā..." viņa sacīja, pārdomājot veiktās lūpu injekcijas, pirms piebilda: "Neviens man teica, ka tas ilgi neizskatījās labi. Bet par laimi man ir labi draugi, kuri galu galā to pateica."

Viņa turpināja: “Lieta tāda, ka tu nesmaidi sev spogulī. Kurš pasmaida par sevi spogulī? Traki cilvēki."

Runājot par to, vai viņa ir turpinājusi veikt kosmētiskās ķirurģijas, Deivisa sacīja, ka viņa ir pieņēmusi mierīgāku skatījumu uz sevi un vairs neseko līdzi plastiskās ķirurģijas prasībām.