foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Andris Bulis uzliek ragus Intaram Rešetinam. Bet ne dzīvē - seriālā!
Intars Rešetins ar Leldi Dreimani. Kopumā plānotas 50 sērijas, bet Intars filmēšanas procesā iesaistījās, kad viena trešdaļa jau bija tapusi.
Kino
2023. gada 4. jūnijs, 10:10

Andris Bulis uzliek ragus Intaram Rešetinam. Bet ne dzīvē - seriālā!

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

“Tāds jau tas Bulis ir – galvenais mīlnieks un sieviešu kantētājs!” smejas aktieris un režisors Intars Rešetins. Taču, nē, runa nav par Rešetina un viņa kolēģa Andra Buļa privātās dzīves niansēm, bet gan par seriālu, kurā abi tagad filmējas.

Šopavasar tapšanas procesā ir kanāla "STV Pirmā!" pats pirmais oriģinālseriāls "No naida līdz mīlestībai", kas pie televīzijas skatītājiem nonāks nākamā gada sākumā.

Seriāls stāstīs par sievišķīgu, neatkarīgu un pašpārliecinātu viesnīcas īpašnieci Aurēliju, kuras viens liktenīgs solis radīs kaislību un emociju virpuli, ieraujot apkārt esošos. Paralēli mīlestības līnijai skatītāji varēs sekot līdzi stiprai draudzeņu saiknei, kas spēj iedvesmot uzdrīkstēties būt pašai un sekot sirdij. Taču galu galā jautājums ir viens – kas notiek ar sievieti, kad kaislība salauž dzīvi, bet mīlestība to atjauno. Žurnāls "Kas Jauns" ielūkojās seriāla tapšanas aizkulisēs, vērojot, kā Vecrīgas viesnīcā "Dome hotel" notika filmēšana.

Intara Rešetina varonis Teodors ir viesnīcas līdzīpašnieces vīrs, kuram Andra Buļa atveidotais varonis “uzliek ragus”.

“Līdz šim man bija “saudzējošais” režīms, jo biju Zemessardzes pamatapmācībās. Šī ir mana trešā diena filmēšanā, un skatos, ka turpmāk grafiks būs diezgan piepildīts,” žurnālam "Kas Jauns" teic Intars. Viņš aizvadītajā vasarā nedaudz filmējās seriālā "Tunelis", un tagad, kā pats saka, ir kārtīga atgriešanās aktiera ampluā, jo: “Kopš Jura Poškus filmas "Saule spīd 24 stundas" nebiju filmējies gadus četrus piecus.”

“Esmu sasniedzis jau tādu vecumu, kad nākas iztaisnot grumbas,” pie grimētājas smejas Andris Bulis.

Viņš par savu lomu saka: “Beidzot esmu sliktais tēls! Rešetins teica, ka es viņam uzlikšot ragus? Nekad neklausiet Intaru, jo patiesībā viņš tos ragus nozāģēs un izies kā uzvarētājs. Bet es patiešām priecājos, ka esmu sliktais. Kā pie sevis smējos – lai Intars beidzot būtu pozitīvais varonis, kādam jākļūst par to ļauno. Un es drauga labā uzupurējos.”

Nozīmīga loma seriālā ir arī režisora Ulda Cipsta meitas Annas suņukam Luī.

Visai spilgta loma atvēlēta multimāksliniekam Kasparam Blūmam-Blūmanim-Miņinam jeb Kašeram, kurš ir viesnīcas VIP klients un kuram pazudis suns.

Galvenajās lomās seriālā būs Kristīne Nevarauska, Intars Rešetins, Andris Bulis, Inga Alsiņa, Māra Mennika, Anta Aizupe, Madlēna Valdberga, Elīna Vāne, Imants Strads, Vita Vārpiņa, Juris Bartkevičs un citi, kā arī sava loma tikusi jaunajam Liepājas teātra aktierim Kārlim Rūdolfam Ērglim.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!