foto: Juris Rozenbergs
Kāpēc Ufo staigā ar kaklā pakārtu mājas atslēgu?
Ufo šis pavasaris ir radošiem darbiem ražīgs.
Slavenības
2023. gada 3. jūnijs, 07:25

Kāpēc Ufo staigā ar kaklā pakārtu mājas atslēgu?

Santa Sergejeva

Jauns.lv

Populārais humorists un AS "Gaso" sabiedrisko attiecību daļas projektu vadītājs Kaspars Upaciers jeb Ufo savas mājas atslēgu nēsā, kaklā pakārtu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Žurnāla "Kas Jauns" vaicāts, vai atslēga ir domāta kā aksesuārs, jo tā iesieta glītā prievītē, Ufo paskaidro – tas esot praktisku apsvērumu dēļ, taču nu jau kādu laiku tas arī kļuvis kā viņa stila elements. Tā kā viņam nepatīk nēsāt sev līdzi kabatās milzīgus atslēgu saišķus, tad kaklā ir iekārta viņa paša projektētās un būvētās Tīnūžu privātmājas atslēga, bet kabatā atrodas automašīnas atslēga. Protams, ne jau tikai ar šo atslēgu aizslēgtas Ufo namdurvis, taču sīkāk par viņa izveidoto sistēmu nav ieteicams stāstīt drošības apsvērumu dēļ.

foto: Juris Rozenbergs
Ufo šis pavasaris ir radošiem darbiem ražīgs.

Ufo šis pavasaris ir radošiem darbiem ražīgs. Nupat viņš ar savu ilggadējo kolēģi Andri Freidenfeldu jeb Fredi "Radio SWH" 30. jubilejas ietvaros bija dzirdams radio ēterā ar kādreiz tik populāro rīta raidījumu "BB Brokastis". Tāpat arī komiķu apvienība "Comedy Latvia", atsaucoties uz Ufo šā gada atgriešanos uz komēdijas skatuves, bija uzaicinājusi viņu uz šā gada karstāko notikumu – "Ufo cepiens", kur populārais komiķis sacentās stand-up komēdijas lauciņā ar "Comedy Latvia" komiķiem. Turklāt nauda, kas savākta ar šā pasākuma biļetēm, būs veltīta labdarībai – Ukrainai.

Ufo arī atklāj, ka, iespējams, rudenī būs viens kopīgs pasākums ar Fredi un komponistu Zigmaru Liepiņu, kad tiks iedarbināti “nežēlīgie pantiņi”. Tas gan vēl esot ideju līmenī.

Radio "SWH" 30 gadu jubilejas ballīte

Ar vērienīgu ballīti, sabiedrībā pazīstamiem un svarīgiem ļaudīm, un uz jautras nots 2023. gada 16. maijā tika nosvinēta radio “SWH” ...

gallery icon
317

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās