foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Pikantas nianses par karalisko dzīvi: princis Harijs un Megana Mārkla vēlas izdot vēl vienu filmu
Princis Harijs, Megana Mārkla un karalis Čārlzs (tolaik princis Čārlzs) uz Bekingemas pils balkona 2018. gadā.
Slavenības
2023. gada 27. maijs, 05:36

Pikantas nianses par karalisko dzīvi: princis Harijs un Megana Mārkla vēlas izdot vēl vienu filmu

Jauns.lv

Princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla gatavojoties izdot jaunu pilnmetrāžas filmu. Pāris jau risinot sarunas ar straumēšanas platformu “Netflix”. Mākslas filma būšot veltīta viņu dzīvei britu karaļnamā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc izdevuma “The Mirror” rīcībā esošās informācijas, Saseksas hercogs un hercogiene bijuši apmierināti ar “Netflix” honorāru par iepriekšējo dokumentālo seriālu “Megana un Harijs” un tādēļ vēlas turpināt sadarbību ar šo straumēšanas platformu.

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon
28

“Netflix” pārstāvji arī norādījuši, ka viņus interesē jaunas “pikantas detaļas” par pāra dzīvi karaļnamā.

Harijs un Megana iedvesmojušies jaunajam kino projektam pēc tam, kad “Netflix” paziņoja, ka veido mākslas filmu par prinča Endrjū bēdīgi slaveno interviju BBC žurnālistei Emīlijai Meitlisai. Filma uz ekrāniem iznāks ne vēlāk kā 2024. gadā, raksta žurnāls “Hello”.

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera.

gallery icon
23

“Viņu stāstā ir daudzas nianses, kas, viņuprāt, pasaulei joprojām nav zināmas. Pat pēc dokumentālā seriāla un prinča Harija grāmatas iznākšanas. Nav šaubu, ka viņi par to saņems labu samaksu, kas ir ļoti vilinoši. Megana Mārkla uzstāj, ka filmēšana jāsāk, savukārt princis Harijs uz to raugās piesardzīgāk,” norādījis kāds paziņa, kurš vēlējies palikt anonīms.

Grāmatnīcas Lielbritānijā pārplūdina prinča Harija memuāri

Otrdien, 10. janvārī, grāmatnīcās visā pasaulē sāk tirgot Lielbritānijas prinča Harija memuārus "Spare".

gallery icon
18

Pārim pietuvinātais cilvēks izdevumam “The Mirror” apgalvojis, ka, pirms ķerties pie filmēšanas, Harijs un Megana vēlas redzēt, kā sabiedrība uztvers ziņu par filmu. Pāris ir pārliecināts, ka viņiem vēl ir “stāsts lielajam ekrānam par to, kas notika pilī”, jo dažas nianses netika atklātas dokumentālajā filmā un Harija grāmatā “Rezervists” (“Spare”). Tajā pašā laikā nav zināmas daudzas ar projektu saistītas nianses, tostarp aktieru sastāvs un pirmizrādes datums.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Aizvadītajā nedēļā kļuva zināms par nepatīkamu incidentu, kas notika ar Meganu Mārklu un princi Hariju. Pāra pārstāvis paziņoja, ka paparaci sarīkojuši pakaļdzīšanos viņu automašīnai. Pēc viņa teiktā, tas gandrīz izraisīja katastrofu un apdraudējis citus ceļu satiksmes dalībniekus un gājējus. Fotoaģentūra “Backgrid USA” gan noliedza, ka viņu fotogrāfi būtu agresīvi vajājuši Saseksas hercogus. Kā arī norādīja, ka “pēc klātesošo fotogrāfu teiktā, šī incidenta laikā nebija ne sadursmju, ne avāriju apdraudējuma”. “Fotogrāfi ir ziņojuši, ka pārim nevienā brīdī nedraudēja tiešas briesmas,” norādīja aģentūra “Backgrid”. Vairāki fotogrāfi ziņojuši, ka tieši hercogu vadītais auto veicis citus apdraudošus un nelegālus manevrus.

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon
26
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās