foto: Paul Skipper/Shutterstock/ Vida Press
Pēc gadiem ilgām nesaskaņām Britnija Spīrsa izlīgusi ar mammu
Britnija Spīrsa ar mammu Linnu Spīrsu 2000. gadā.
Slavenības
2023. gada 26. maijs, 14:30

Pēc gadiem ilgām nesaskaņām Britnija Spīrsa izlīgusi ar mammu

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa apstiprinājusi savu tikšanos ar māti Linnu Spīrsu, atklājot, ka abas ir salabušas pēc gadiem ilgiem strīdiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tikai dažus mēnešus pēc tam, kad dziedātāja spēra pirmo soli pretī izlīgšanai, Linna mērojusi ceļu uz Losandželosu, lai satiktu savu meitu, kuru nebija redzējusi pusotru gadu pēc 13 gadu ilgās skandalozās aizbildniecības lietas izbeigšanas tiesā. Abas nebija runājušās vēl ilgāk – trīs gadus –, jo tiesas prāvas pēdējos gados Britnija bija ļoti naidīgi noskaņota pret visu savu ģimeni.

Apstiprinot faktu par atkalredzēšanos, Britnija savā “Instagram” lapā pastāstījusi par abu tikšanos un publiskojusi bērnības dienu fotogrāfiju.

“Mana mīļā mamma vakar pēc 3 gadiem parādījās pie mana durvju sliekšņa … pagājis tik ilgs laiks,” rakstīja Britnija.

“… ar ģimeni vienmēr ir lietas, kas jārisina… bet laiks dziedē visas brūces!!!” viņa piebilda, dodot mājienu par izlīgumu ar Linnu.

“Pēc tam, kad esmu spējušas sazināties, ko esmu aizkavējusi ārkārtīgi ilgu laiku, es jūtos tik svētīta, ka mēs varējām mēģināt visu sakārtot !!! Es tevi tik ļoti mīlu!!!”

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

gallery icon
12

Turpināja Britnija rakstīja: “Psss … Esmu tik svētīta, ka pēc 14 gadiem varēsim kopīgi iedzert kafiju!!!”

“Iesim pēc tam iepirkties!!!” – savu priecīgo vēstījumu noslēdza Britnija.

Portāls TMZ apstiprina, ka Linna Spīrsa nofotografēta Losandželosas lidostā, kad ieradusies lielpilsētā, lai dotos uz meitas māju, kur viņa dzīvo kopā ar vīru Semu Asghari.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Pēc portāla rīcībā esošās informācijas, Linna vispirms satikusi savu draugu un menedžeri Keidu Hadsonu viņa mājās un pēc tam devusies, lai satiktu Britniju. Mammas un meitas tikšanās ilgusi aptuveni 30 minūtes.

Kāds paziņa izdevumam “Page Six” norādījis, ka Britnija zinājusi par mammas vizīti, jo pēdējā laikā abas “daudz biežāk apmainās ar īsziņām”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās