foto: Daniele Cifalà/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Kameras fiksē brīdi, kad Toms Henks sadusmojas uz Kannu kinofestivāla darbinieku. Bet kas notika patiesībā?
Ne viss ir tā, kā izskatās. Toms Henkss patiesībā nav bijis dusmīgs.
Sarkanais paklājs
2023. gada 25. maijs, 11:15

Kameras fiksē brīdi, kad Toms Henks sadusmojas uz Kannu kinofestivāla darbinieku. Bet kas notika patiesībā?

Jauns.lv

Toms Henkss pieķerts it kā dusmu mirklī, kas bija vērsts pret Kannu kinofestivāla darbinieku, kad aktieris kopā ar sievu gāja pa sarkano paklāju. Bet ne vienmēr viss ir tā, kā izskatās...

Kameras piefiksējušas brīdi, kad aktieris Toms Henkss it kā nespēj savaldīt dusmas pret kādu Kannu kinofestivāla darbinieku un strostē viņu turpat uz sarkanā paklāja.

66 gadus vecais aktieris prestižo Kannu kinofestivālu apmeklēja kopā ar sievu Ritu Vilsoni. Pāris ieradās uz sarkanā paklāja, lai kopā apmeklētu Henksa jaunākās filmas “Asteroid City” pirmizrādi.

Fotogrāfi no visas pasaules, kas seko festivāla norisei, fiksējuši neveiklu mirkli, kā slavenais aktieris šķietami strostē festivāla darbinieku.

Fotogrāfijās redzams, kā Henkss dusmīgi rāda ar pirkstu uz darbinieku, bet nākamajā kadrā žestu ar atpakaļ vērstu īkšķi, liekot it kā noprast, ka vēlas, lai darbinieks nekavējoties aizietu.

Toms Henkss un Rita Vilsone ierodas uz filmas “Asteroid City” pirmizrādi Kannās

gallery icon
11

Arī Rita Vilsone izskatījās tikpat dusmīga kā viņas vīrs, un vairākos attēlos redzama rādām ar pirkstu uz darbinieku.

Izteikts pieņēmums, ka vārdā nenosauktais vīrietis ir personāla darbinieks, kurš sniedz norādes slavenajiem viesiem, kur jāiet, kad viņi ierodas uz sarkanā paklāja pasākumu. Šis darbinieks bija ģērbies klasiskā melnā smokingā ar melnu tauriņu.

Kamēr vieni, aplūkojot fotogrāfijas, secinājuši, ka slavenajam pārim izcēlies pamatīgs konflikts ar viesu koordinatoru, Rita Vilsone steigusies paskaidrot, kas patiesībā noticis uz sarkanā paklāja.

Toma Henksa laulātā draudzene pastāstījusi, ka pieņēmums par skandālu ir aplams. Pūļa skaļās uzvedības dēļ pāris nav varējis sadzirdēt, ko darbinieks saka un viņi sasprindzinājuši dzirdi, cik vien iespējams, lai saprastu, kur jāiet, un ņēmuši talkā žestu valodu.

Pēc tam pāris turpināja ceļu pa sarkano paklāju un pozēja fotogrāfiem. Abi pievienojās filmas “Asteroid City” komandai un Henkss priecīgi iepozēja selfijiem kopā ar kolēģi Adrianu Brodiju.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Laiks selfijiem.

“Asteroid City” ir režisora Vesa Andersona jaunākā filma, tās darbība risinās piecdesmitajos gados izdomātā Amerikas tuksneša pilsētiņā, kur uz kongresu sabraukuši astronomiju mīloši studenti.
 
Toms Henkss un Rita Vilsone abi filmējušies šajā kinolentē, kurā redzamas arī tādas zvaigznes kā Adrians Brodijs, Tilda Svintone, Vilems Defo, Margota Robija, Edvards Nortons, Džeisons Švarcmans un Skārleta Johansone.

Filma kinofestivāla pirmizrādes vakarā izpelnījās sešas minūtes ilgas stāvovācijas.

Kopā ar Henksu un Vilsoni uz sarkanā paklāja kāpa arī pāra jaunākais dēls Trūmens Henkss.

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Toms Henkss ar sievu Ritu Vilsoni un jaunāko dēlu Trūmenu Henksu filmas "Asteroid City" pirmzirādes vakarā Kannās.