foto: Shutterstock
Šīs zodiaka zīmes saņems pamatīgu pļauku no likteņa: tuvākajās dienās tās sagaida pilnīgs sabrukums
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji zaudēs visus strīdus, veiksme no tiem ir novērsusies.
Trakā pasaule
2023. gada 22. maijs, 11:54

Šīs zodiaka zīmes saņems pamatīgu pļauku no likteņa: tuvākajās dienās tās sagaida pilnīgs sabrukums

Jauns.lv

Astrologi sastādījuši horoskopu tuvākajām dienām un nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kurām nāksies piedzīvot nepatīkamus brīžus. Liktenis lēmis "iecirst" pļauku, šo zīmju pārstāvjus sagaida pilnīgs sabrukums visās frontēs. Kam jābaidās un jāstrādā pie kļūdām - lasi zemāk!

Auns 

Liktenis nolēmis Aunus pamatīgi apmācīt par viņu bezrūpību. Jūs varējāt pārāk saniknot apkārtējos ar savu augstprātīgo uzvedību, tāpēc tagad no jums novērsīsies pat paši tuvākie draugi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus, kā uzskata astrologi, gaida ne mazums nepatikšanu.

Auniem ir vērts padomāt, vai sava rakstura dēļ viņi ir gatavi palikt vieni. Liktenis jums izdomājis sodu ne tikai tā. Jūs varat saprast, ka bez tuvinieku atbalsta jūs gaida pilnīgs sabrukums visās dzīves jomās, tāpēc steidzami tas jālabo.

Lauva

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji zaudēs visus strīdus, veiksme no tiem ir novērsusies. Īpaši tas atsauksies uz privāto dzīvi. Lauvas var zaudēt savu otro pusīti, tas sagādās viņiem ne mazums sāpju un asaru.

Astrologi iesaka šīs zīmes pārstāvjiem analizēt savu rīcību. Pagātnē varējāt pieļaut ne mazums kļūdu, kas tagad novedīs pie nepatīkamām sarunām. Mēģiniet situāciju labot un atzīt savu vainu, iespēja situācijas glābšanai jums ir.

Skorpions

Astrologi uzskata, ka Skorpioniem nāksies saskarties ar grūtībām. Viņus "apkrāmēs" ar darbiem darbā, jūs mēģinās saniknot un izprovocēt uz kašķi. Ja šīs zodiaka zīmes pārstāvji nespēs laikus saņemties, viss beigsies ļoti slikti.

Nevajag rīkoties neapdomīgi, riskēsiet izdarīt to, ko vēlāk stipri nožēlosiet. Astrologi iesaka Skorpioniem rast harmoniju un līdzsvaru, jums jāiemācās klausīties saprātu, nevis sirdi, vēsta UNIAN.