foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - trilleris Gaja Ričija faniem, jauns Kiviča sarunu šovs un seriāls "Varenie"
Kadrs no seriāla "Varenie".
Slavenības
2023. gada 17. maijs, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - trilleris Gaja Ričija faniem, jauns Kiviča sarunu šovs un seriāls "Varenie"

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties kulta režisora Gaja Ričija filmu "Operācija “Fortūna”: Māksla uzvarēt", sarunu šovu "Kivičs. Tieši un atklāti" un seriāla "Varenie" trešo sezonu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Slepenā misija

"Operācija “Fortūna”: Māksla uzvarēt" ("Operation Fortune: Ruse de guerre") ir angļu kulta režisora Gaja Ričija veikums, kas viņa faniem vilties neliks.

Kad nāvējoša jaunu ieroču tehnoloģija draud izjaukt pasaules kārtību, īpašais aģents Orsons Fortūns un viņa komanda savervē vienu no Holivudas lielākajām filmu zvaigznēm, kam jāpalīdz slepenajā misijā. Spriedzes komēdijā galvenajās lomās ir Džeisons Steitems, Obrija Plaza, Džošs Hārtnets un Hjū Grānts.

Aizraujošo trilleri skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Jauns raidījums ar Kiviču

Atklāti un tieši, uzdodot godīgus jautājumus un saņemot patiesas atbildes, – tā tiek raksturots muzikanta Andra Kiviča jaunais sarunu šovs "Kivičs. Tieši un atklāti".

Šova formāts ir balstīts uz sarunu starp diviem cilvēkiem, kas ir gatavi atbildēt uz jautājumiem, kurus parasti kāds kautrējas uzdot vai noklusē. Andris Kivičs ir gatavs mesties šajā izaicinājumā un uzskata, ka šī ir iespēja sevi pieteikt jau zināmā, bet aizmirstā lomā – raidījuma vadītājs.

To visu skatiet "STV Pirmā!" katru pirmdienu pulksten 21 un jebkurā laikā izklaides platformā "Tet TV+".

Joprojām vareni

Lieliskajam seriālam "Varenie" ("The Great") klāt jau trešā sezona!

Katrīna un Pēteris mēģina glābt laulību pēc šķietami nepārvaramiem sarežģījumiem. Pēteris ir kļuvis par liecinieku Katrīnas pašrocīgajam mēģinājumam viņu nogalināt; viņa ir ieslodzījusi cietumā visus viņa draugus. Turklāt pirmā vīra lomā Pēteris nīkst bezdarbībā. Viņš pievēršas tēva pienākumiem, medībām un sāļiem kulināriem eksperimentiem. Tomēr tas nelīdz: mirušā tēva rēgs viņam pārmet Pētera Lielā pēcnācējam nepiedienošu vājumu.

"Varenie" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās