foto: AFP/Scanpix
Stallone man labs draugs, taču nagi niezēja viņu "atslēgt", atzīst slavens aktieris
Stallone ar Lundgrēnu
Slavenības
2023. gada 15. maijs, 13:01

Stallone man labs draugs, taču nagi niezēja viņu "atslēgt", atzīst slavens aktieris

Jauns.lv

Slavenais amerikāņu aktieris un režisors Silvestrs Stallone ir mans draugs, taču bijis brīdis, ka vienkārši gribējies viņu nokautēt un visu pamest, atzinis viņa zviedru kolēģis Dolfs Lundgrēns.

“Rokijs 4” un “Universālais kareivis” zvaigzne pastāstīja, kā Stallone viņu terorizējis filmas “Neiznīcināmie” (The Expendables) uzņemšanas laikā, visas filmēšanas grupas priekšā uz viņu kliedzot un kādu epizodi liekot pārfilmēt 20 reizes. ““Mana vecāmamma spētu to izdarīt labāk. Ko, pie velna, tu dari?”, tādā stilā. Faktiski visu acu priekšā. Un todien klāt bija starptautiskās preses pārstāvji,” viņš sacīja izdevumam NME. 

Zviedrs bijis tiktāl nokaitināts, ka telefonsarunā ar sievu piedraudējis Stalloni nokautēt un pamest filmu, ja viņš vēlreiz atvērs muti. “Būtībā es viņai teicu: “Ja viņš vēl pateiks kaut vienu vārdu, es viņu “atslēgšu” un pasūtīšu filmu pie velna,” viņš sacīja.

Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina laiku lokos

gallery icon

Tomēr kautiņš nav noticis, jo Stallone pats pienācis un atvainojies par savu skarbumu. “Kāds man uzsita pa muguru, tas bija Slajs [Stallones iesauka — red.]. Viņš teica: “Piedod par to. Pamēģināsim vēlreiz un virzīsimies tālāk.” Lundgrēns atzinis, ka šo gadu desmitu laikā viņi vairākkārt ir saplūkušies, taču joprojām ir draugi. “Ko gan varu teikt, viņš ir traks itālis. Domāju, ka viņš zina, ka es vienmēr esmu viņu cienījis un mīlējis un, manuprāt, tieši tādēļ mēs joprojām esam draugi.”

Dolfs Lundgrēns filmas pirmizrādes vakarā lepojas ar savām skaistajām meitām

Zviedru aktieris Dolfs Lundgrēns ir divu meitu tēvs. Vecākajai meitai Idai ir jau 18 gadu, bet Grēta – 12. Ģimene ...

gallery icon

58 gadus vecais Dolfs Lundgrēns aizvien formā

Zviedru aktieris Dolfs Lundgrēns ir lielisks paraugs tam, ka arī tuvojoties 60 gadu slieksnim var izskatīties labi.

gallery icon

Tiesa, Lundgrēns kādreiz tik tiešām ir aizsūtījis Stalloni uz slimnīcu, kad “Rokijs 4” uzņemšanas laikā neapdomīgi piedāvājis Rokija un padomju boksera Ivana Drago cīniņa ainā boksēties “pa īstam”. Laikam "Rembo" piemirsa, ka viņa pretinieks zaudē tikai filmā, bet reālajā dzīvē viņam ir melnā josta karatē. Ar aperkotu zviedrs viņam iesitis pa krūšu kurvi tik spēcīgi, ka Stallonem deviņas dienas nācās pavadīt slimnīcā, kur ārsts viņam teicis, ka šāda veida traumas cilvēki parasti gūst autokatastrofās frontālā sadursmē.

Pats Lundgrēns incidentu komentējis vienkārši. “Viņš bija boss. Es tikai darīju, ko viņš man lika,” smejot sacīja Lundgrēns. “Kad atgriezos Losandželosā, man piezvanīja producents un teica: “Dolf, tev ir divas brīvas nedēļas.” “Jauki, kādēļ?” “Slajs ir slimnīcā.”

TV šovā “In Depth With Graham Bensinger” 65 gadus vecais Lundgrēns pastāstījis, ka pirmais audzējs nierēs viņam atklāts 2015. gadā un veiksmīgi ticis izoperēts. Pēc tam aktieris katrus sešus mēnešus, bet vēlāk reizi gadā, veicis visus nepieciešamos profilaktiskos izmeklējumus. “Piecus gadus viss bija kārtībā,” viņš sacīja.

2020. gadā aktieris Zviedrijā devās pie ārsta, jo bija parādījušies jauni simptomi. Izmeklējumu rezultātā atklāti seši jaunveidojumi, no kuriem vienu nebija iespējams izoperēt tā lielā izmēra dēļ. Tāpēc aktieris uzsācis sistemātisku terapiju. 2021. gadā situācija pasliktinājās: palielinājās audzēju skaits un to atrašanās vietas dažādos orgānos. Pēc aktiera teiktā, kļuvis skaidrs, ka “viss ir daudz sliktāk, nekā mēs domājām”.