foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
79 gadus vecais Roberts De Niro apgalvo, ka jaundzimušais septītais bērns bijis plānots
Roberts De Niro filmas “About My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā šā gada 9. maijā.
Slavenības
2023. gada 11. maijs, 19:07

79 gadus vecais Roberts De Niro apgalvo, ka jaundzimušais septītais bērns bijis plānots

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Roberts De Niro (79) apstiprinājis, ka viņa septītais bērns nav nejaušība, bet gan plānots un ļoti gaidīts ģimenes papildinājums. To aktieris pastāstījis intervijā uz sarkanā paklāja filmas “About My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā, kas sekojusi īsi pēc pārsteidzošajiem jaunumiem, ka viņš septīto reizi kļuvis par tēvu.

79 gadus vecajam aktierim ar pirmo sievu Diānu Abotu ir kopīga adoptēta meita Drena (51) un trīs bioloģiskie dēli – Rafaels (46) un dvīņi Džulians un Ārons (27). Laulībā ar otro sievu Greisu Haitaueru pasaulē nākuši vēl divi bērni – dēls Eliots (24) un meita Helēna (11). Nesen lielu ažiotāžu izraisīja aktiera jaunākais paziņojums, ka viņš savā cienījamā vecumā kļuvis par tēvu septītajam bērnam. Mātes vārds oficiāli atklāts netiek.

Roberts De Niro ar sievu Greisu Haitaueru iet roku rokā

Arī pēc 18 laulībā nodzīvotiem gadiem aktieris Roberts De Niro iet roku rokā ar sievu Greisu Haitaueru

gallery icon

De Niro atzina, ka jūtas “labi”, uzņemoties rūpes par jaundzimšu bērnu jau tik solīdos gados.

TV programmas “Extra” žurnālists pavaicāja, vai aktieris jūtas saviļņots, ka atkal ir tēvs, uz ko De Niro atbildēja: “Viss ir kārtībā. Es jūtos labi.”

Žurnālists pēc tam painteresējās vai grūtniecība bijusi plānota, uz ko kino leģenda atbildējis ar pretjautājumu: “Kā gan var kaut ko tādu neplānot?”

Roberts De Niro nav atklājis, kas ir viņa septītā bērna māte, taču filmas “About My Father” kolēģe Kima Ketrela šķietami apstiprinājusi, ka tā ir aktiera mīlestība Tifānija Čena, par kuras ienākšanu De Niro dzīvē tiek baumots jau krietnu laiku.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID/ Vida Press
Cīņas mākslas instruktore Tifānija Čena.

“Lai Dievs svētī viņu un viņa otru pusīti. Tifānija ir tik skaista sieviete,” izteikusies Ketrela.

“Reiz viņa apmeklēja filmēšanas laukumu kopā ar ģimeni un vēroja notiekošo, viņa bija tik burvīga un jauka. Esmu tik priecīga par viņiem abiem.”

Filmas “About My Father” kolēģim Sebastianam Maniskalko savukārt nebija ne jausmas, ka De Niro gatavojas kļūt par tēvu. Viņš to uzzinājis tikai tad, kad šī ziņa izskanējusi publiski.

foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Sebastians Maniskalko (no kreisās), Salvo Maniskalko, Roberts De Niro, Kima Ketrela un Deivids Rašē filmas “About My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

“Mani šodien painformēja, ka viņš sagaidījis pasaulē mazuli. Es līdz pat šim brīdim neko nezināju, ka viņam gaidāms bērns. Bet, jā, lai Dievs viņu svēta,” izteicās Maniskalko.

“Viņš ir ļoti maigas dabas cilvēks, kuram patīk pavadīt laiku kopā ar ģimeni, un es priecājos par viņu.”

foto: The Hollywood JR / BACKGRID/ Vida Press
Roberts De Niro un Tifānija Čena šā gada 22. martā.

Roberts De Niro jaunumus par ģimenes pieaugumu pavēstīja intervijā ar “ET Canada”.

Reportiere Britnija Blēra sacīja: “Es zinu, ka jums ir seši bērni...”

Bet De Niro atbildēja: “Patiesībā septiņi. Man tikko pasaulē nāca bērniņš.”