foto: Instagram/sana_osa
Apprecējusies latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana
Sana un Mārcis Oši.
Slavenības
2023. gada 28. aprīlis, 12:01

Apprecējusies latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana

Jauns.lv

Pie vīra izgājusi latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva un dēla Kristiana māte Sana Timma, liecina viņas ieraksts "Instagram" profilā.

Spriežot pēc "Instagram" īsā stāsta, Sana Timma kļuvusi par Sanu Ošu, pārejot sava otrā vīra, latviešu futbolista Mārča Oša uzvārdā.

Pie video, kurā uz sirdsveida formas slēdzenes tiek iegravēts Sanas un Mārča vārds, sportista sieva pierakstījusi: "Aizraušanās ir skaļa. Bet mīlestība - klusa".

Mārcis Ošs ir latviešu futbolists, kurš spēlē centra aizsarga pozīcijā. Pašlaik 31 gadu vecais futbolists pārstāv Latvijas Virslīgas klubu RFS, kura rindās šosezon laukumā pagaidām gan devies tikai divos mačos. Tāpat Ošs ir regulārs Latvijas futbola valstsvienības dalībnieks. Izlases rindās pagaidām Mārcim 22 spēles un viens vārtu guvums. Ošs karjeras laikā pārstāvējis ne tikai Latvijas klubus, bet bijis arī leģionāra maizē Šveicē, Polijā un Dānijā. Arī Viņa jaunākais brālis Dāvis Ošs ir futbolists — vārtsargs, kurš gan pēc starpsezonā notikušās Jūrmalas "Spartaka" izstāšanās no Latvijas futbola virslīgas pašlaik ir bez kluba.

Sana ir populāra sociālo tīklu satura veidotāja ar 14,5 tūkstošiem "Instagram" sekotāju, daudzi no kuriem sveica un vēlēja viņai laimi, tostarp bijušā vīra māte Ausma Timma, ar kuru Sanai arī pēc šķiršanās izdevies saglabāt labas attiecības un kas bijusi liels atbalsts Kristiana audzināšanā. 

"No sirds apsveicu un priecājos par Jums! Mūžīgu mīlestību, veiksmi un izdošanos ikdienā!" papildinot vēlējumu ar daudzām sarkanām sirds formas emocijzīmēm, pierakstīja Jāņa Timmas mamma.

foto: No izdevnīcības "Rīgas Viļņi" arhīva
Jānis un Sana savā kāzu dienā.

Jau vēstīts, ka latviešu basketbolists bija precējies ar Sanu, kas viņam 2018. gada vasarā dāvāja dēlu Kristianu. 2019. gada novembrī Jauns.lv rakstīja, ka Jānis Timma oficiāli izšķīries no sievas Sanas.

Atgādināsim, ka Jānis Timma aizgāja no Sanas, jo aizsākās viņa romāns ar krievu dziedātāju Annu Sedokovu, ar kuru viņš iepazinās laikā, kad  pārcēlās uz Krieviju, lai spēlētu Maskavas apgabala "Khimki" klubā.

Drīz vien Jānis ar Annu, kura ir par desmit gadiem vecāka par latviešu sportistu, apprecējās. 

Anna līdz šim ir bijusi precējusies divas reizes - nepilnus divus gadus ar pazīstamo baltkrievu futbolistu Valentīnu Beļkeviču, kura dēļ aizgāja no populārās grupas "VIA Gra". Kad Anna uzzināja, ka Valentīns viņu krāpis, laulībai pienāca beigas.

No šīs laulības Annai ir meita Alina. Par otro Annas vīru kļuva uzņēmējs Maksims Čerņavskis – šī laulība ilga divus gadus, bet tad Sedokova, uzzinājusi par vīra dēku ar citu "VIA Gra" dalībnieci, pavēstīja par šķiršanos.

Savukārt bērnu Annai ir trīs - bez Monikas un Alinas vēl 2017. gada aprīlī dzimušais dēls Hektors, viņa tēvs ir uzņēmējs Artjoms Komarovs, ar kuru Anna pašķīrās drīz pēc dzemdībām.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon