foto: Mirrorpix / Vida Press
Pēc šķiršanās no Žizeles Bundhenas Toms Breidijs sola nekad vairs nesatikties ar modelēm
Toms Breidijs un Žizele Bundhena 2019. gadā.
Slavenības
2023. gada 28. aprīlis, 06:16

Pēc šķiršanās no Žizeles Bundhenas Toms Breidijs sola nekad vairs nesatikties ar modelēm

Jauns.lv

Bijušais amerikāņu futbola spēlētājs Toms Breidijs pēc šķiršanās no brazīliešu supermodeles Žizeles Bundhenas nozvērējies, ka nekad vairs neuzsāks romantiskas attiecības ar modeli.

Bijušais amerikāņu futbola saspēles vadītājs paziņojis, ka “viņam ir gana ar modelēm” un nevēlas, lai viņa šķirtā sieva, kura pazīst it visus modeļu pasaulē, būtu kaut attāli saistīta ar kādu no viņa nākamajiem mīlas romāniem.

Žizele Bundhena ar ģimeni

gallery icon

Minot īpašības, kādas Breidijs vēlas redzēt savā nākamajā partnerē, kāds sportista paziņa portālam “RadarOnline” pastāstījis, ka Toms cerot sastapt sievieti, kura ir “konservatīva un tradicionāla”.

“Pēc Žizeles Toms ir metis mieru modelēm,” izteicies anonīmais paziņa, norādot arī otru iemeslu, kāpēc sportists vēlas iepazīties ar daiļā dzimuma pārstāvi, kurai nebūtu tik publiska karjera.

Žizele Bundhena „Victoria’s Secret” modes skatēs

gallery icon

“Žizele joprojām visus pazīst ikvienu modeļu industrijā, un pēdējais, kas viņam vajadzīgs, ir bijusī sieva, kas būtu iesaistīta viņa turpmākajā mīlas dzīvē,” atklājis informācijas avots.

Toms Breidijs un Žizele Bundhena par laulības šķiršanu pēc 13 kopdzīves gadiem paziņoja 2022. gada oktobrī. Sportists atzina, ka lēmums bijis “sāpīgs un grūts”.

Amerikāņu futbolists Toms Breidijs sācis ražot veselīga ēdiena paciņas

Sadarbībā ar kompāniju „Purple Carrot”, amerikāņu futbolists Toms Breidijs izstrādājis veselīga ēdiena paciņas. Tajās būs iekļauti augu valsts produkti un ...

gallery icon

Atklājot, ka ir šķīrušies, Breidijs pērnā gada rudenī rakstīja: “Pēdējās dienās mēs ar sievu pabeidzām šķiršanos viens no otra pēc 13 laulībā pavadītiem gadiem. Mēs pie šī lēmuma nonācām draudzīgi un ar pateicību par kopā pavadīto laiku. Mēs esam svētīti ar skaistiem un brīnišķīgiem bērniem, kuri arī turpmāk būs mūsu pasaules centrs visos aspektos. Mēs turpināsim strādāt kopā kā vecāki, lai vienmēr nodrošinātu viņiem pienācīgu mīlestību un uzmanību. Mēs pie šī lēmuma izbeigt laulību nonācām pēc ilgām pārdomām. Protams, tas ir sāpīgi un grūti, kā tas ir daudziem cilvēkiem, kuri visā pasaulē piedzīvo to pašu. Mēs vēlam viens otram tikai to labāko, turpinot mūsu dzīvēs jaunas nodaļas, kas vēl ir tikai jāraksta.”

Žizele Bundhena pozē savas apakšveļas līnijas izstrādājumos

gallery icon

Savukārt Žizele no savas puses šķiršanos komentēja sekojoši: “Mana prioritāte vienmēr ir bijuši un arī turpmāk būs mūsu bērni, kurus es mīlu no visas sirds. [..] Lēmums beigt laulību nekad nav viegls, bet mēs esam attālinājušies. Es jūtos svētīta par to laiku, kas mums bija kopā, un vienmēr Tomam novēlu tikai to labāko.”