foto: Carolyn Contino/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Brūss Villiss un Demija Mūra sagaidījuši pasaulē pirmo mazbērnu. Rūmerai piedzimusi meita
Rūmera Villisa ar saviem slavenajiem vecākiem 2011. gadā.
Slavenības
2023. gada 27. aprīlis, 14:30

Brūss Villiss un Demija Mūra sagaidījuši pasaulē pirmo mazbērnu. Rūmerai piedzimusi meita

Jauns.lv

Demija Mūra un Brūss Villiss oficiāli kļuvuši par vecvecākiem. Vecākā meita Rūmera Villisa mājdzemdībās laidusi pasaulē meitiņu.

Holivudas superzvaigžņu vecākā meita Rūmera Villisa savā “Instagram” kontā paziņojusi, ka pasaulē nākusi viņas un partnera mūziķa Dereka Ričarda Tomasa meita Lueta Ailija Tomasa-Villisa.

Rūmera savā ierakstā atklājusi, ka pirmdzimtā sagaidīta mājdzemdībās šā gada 18. aprīlī. Savus priecīgos jaunumus jaunā māmiņa papildinājusi ar fotogrāfiju, kurā meita redzama rāmi guļam uz tamborētas sedziņas.

“Tu esi īsts brīnums,” raksta laimīgie vecāki. “Tu esi kas vairāk, nekā mēs jebkad sapņojām.”

Rūmeras Villisas fotosesija gaidību laikā

gallery icon
3

Pēc šī ieraksta soctīklos Rūmera saņēmusi neskaitāmus apsveikumus no faniem un slavenajiem draugiem. Jauno māmiņu sveikušas tādas zvaigznes kā Hilarija Dafa, Dženna Devana un Alisona Brī.

Rūmeru sirsnīgi apsveikusi arī viņas otra mamma, tēva Brūsa Villisa otrā sieva Emma Heminga, ar kuru pirmajai sievai Demijai Mūrai un visām viņas trīs meitām ir brīnišķīgas attiecības. “Ak-mans-dievs, mēs viņu tik ļoti mīlam,” sajūsmināta par ģimenes pieaugumu, raksta Emma Heminga.

Rūmera Villisa un Dereks Ričards Tomass

gallery icon
1

Rūmera plašākai sabiedrībai par gaidāmo mazuli paziņoja aizvadītā gada decembrī, kad jau viņas delikātais stāvoklis bija labi redzams. Martā viņa nosvinēja sirsnīgus bērna pūriņa svētkus, kurus apmeklēja visa kuplā Villisu ģimene – mamma Demija Mūra, māsas Talula un Skauta, kā arī otra mamma Emma Heminga un pusmāsas Meibela un Evelīna.

Rūmeras Villisas gaidāmā bērna pūriņa svētki 2023. gada 12. martā

gallery icon
23

Toreiz  ārvalstu plašsaziņas līdzekļos informācija atšķīrās par to, vai tētis Brūss Villiss arī bijis kopā svētkos. Kamēr vieni rakstīja, ka bijis, citi apgalvoja, ka nē. Arī fotogrāfijās aktieris nebija redzams. Kā zināms, Brūss Villiss cieš no demences un slimība progresē. Taču par aktieri rūpējas visas piecas viņa meitas, sieva Emma Heminga un bijusī laulātā draudzene Demija Mūra.

Demija Mūra ar meitu Rūmeru Villisu apmeklē filmas pirmizrādes vakaru

Demija Mūra ar meitu Rūmeru Villisu apmeklē filmas „Palo Alto” pirmizrādes vakaru Losandželosā. Melnajā minikleitā Demija izskatījās seksapīlāka pat par ...

gallery icon
27

Decembrī, kad Rūmera paziņoja, ka ir pirmā bērna gaidībās, Demija Mūra neslēpa sajūsmu, vēstot, ka pavisam drīz iesoļos foršajā vecmāmiņu pasaulē.

Mazā Lueta ir Demijas un Brūsa pirmais mazbērns. Slavenais Holivudas pāris bija precējies no 1987. gada līdz 2000. gadam un viņiem ir trīs kopīgas meitas – Rūmera Glena Villisa (34), Skauta Larū Villisa (31) un Talula Villisa (29).

Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu un vecāko meitu Rūmeru

gallery icon
5