foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/ Vida Press
"Harija Potera" zvaigzne Daniels Redklifs kļuvis par tēvu pirmdzimtajam
Daniels Redklifs un Erina Dārka ir kopā jau vairāk nekā desmit gadus.
Slavenības
2023. gada 26. aprīlis, 14:55

"Harija Potera" zvaigzne Daniels Redklifs kļuvis par tēvu pirmdzimtajam

Jauns.lv

“Harija Potera” filmu zvaigzne britu aktieris Daniels Redfklifs kļuvis par tēti. Abi ar draudzeni Erinu Dārku sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto.

Ziņas par to, ka 33 gadus vecais Daniels Redklifs un viņa draudzene aktrise Erina Dārka (38) gatavojas kļūt par vecākiem, pirmo reizi plašāku sabiedrību sasniedza vien aizvadītajā mēnesī. Vairs nebija noslēpjams, ka Erina ir māmiņas cerībās.

Īsi pēc fotogrāfiju nonākšanas atklātībā jaunumus par gaidāmo mazuli telekanālam CNN apstiprināja arī Redklifa pārstāvis Skots Boute.

Daniels Redklifs un Erina Dārka ar pirmdzimto Ņujorkas ielās

gallery icon

Pirms dažām dienām paparaci atpazinuši slaveno aktieri Ņujorkas ielās, kad viņš ar partneri un jaundzimušo mazuli bija izgājuši pastaigā. Lai gan Daniels bija paslēpies zem beisbola cepures un sejas aizsargmaskas, paparaci tomēr atpazinuši jauno tēvu, kurš stūma ratiņus. Erina gāja līdzās ar iepirkumu maisiņu rokās un sejas aizsargmasku bija pavilkusi zem zoda, lai varētu brīvi elpot, bet vēlāk to noņēma pavisam.

Jaunie vecāki bija ģērbušies ikdienišķi un ērti. Erina izvēlējusies T kreklu, džinsus un zaļu garo jaku, savukārt Daniels T kreklam pieskaņojis pelēku kapucjaku.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Laimīgie jaunie vecāki vēl nav snieguši publisku paziņojumu par bērna nākšanu pasaulē, līdz ar to mazuļa dzimums un vārds plašākai sabiedrībai nav zināms.

Jaundzimušā bērna dzimums un vārds pagaidām nav publiskots. Abi aktieri arī nav oficiāli snieguši jebkādu paziņojumu par sava pirmdzimtā nākšanu pasaulē.

Kāds paziņa atklājis - to, ka gaida mazuli, pāris ilgi slēpis arī no saviem draugiem un ģimenēm. Tuviniekiem Daniels un Erina to atklājuši tikai aizvadītajā mēnesī, īsi pirms šī ziņa sasniedza plašsaziņas līdzekļus visā pasaulē.

Daniels Redklifs ar draudzeni Erinu Dārku gaida pirmdzimto

gallery icon

Daniels Redklifs un Erina Dārka ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus. Viņi iepazinās filmas “Kill Your Darlings” uzņemšanas laikā 2012. gadā. Taču par savām romantiskajām attiecībām viņi bija gatavi publiski paziņot vien 2014. gadā, kad pirmo reizi kopā kā pāris apmeklēja “Tony Awards” balvu ceremonijas vakaru.

Daniels Redklifs ar draudzeni Erinu Dārku apmeklē „Tony” balvu ceremoniju

Daniels Redklifs un Erina Dārka, apmeklējot „Tony” balvu vakaru Ņujorkā. Šī ir pirmā reize, kad aktieris ņēmis draudzeni līdzi uz ...

gallery icon

Harija Potera aktieriem bērnība beigusies

gallery icon