foto: Publicitātes
Nevarauska, Bulis, Rešetins - ar spilgtu aktieru dalību savu pirmo seriālu filmēt sāk kanāls "STV Pirmā!"
Andris Bulis, aktieris.
TV
2023. gada 26. aprīlis, 10:25

Nevarauska, Bulis, Rešetins - ar spilgtu aktieru dalību savu pirmo seriālu filmēt sāk kanāls "STV Pirmā!"

Jauns.lv

Pirmo reizi TV kanāla "STV Pirmā!" pastāvēšanas vēsturē ir uzsākta jauna seriāla ražošana - "No naida līdz mīlestībai" top ar "Tet" atbalstu.

"STV Pirmā!" kanāla izlolotais sapnis pie televīzijas skatītājiem nonāks nākamā gada sākumā, savukārt izklaides platformā "Tet TV+" būs skatāms jau šogad rudenī. Šobrīd aktīvi norit filmēšanas radošais un tehniskais process.

Galveno tēlu atveidotāji ir Kristīne Nevarauska, Andris Bulis un Intars Rešetins. Seriāls stāstīs par sievišķīgu, neatkarīgu un pašpārliecinātu viesnīcas īpašnieci Aurēliju, kuras viens liktenīgs solis radīs kaislību un emociju virpuli, ieraujot apkārt esošos. Paralēli mīlestības līnijai skatītājiem varēs sekot līdzi stiprai draudzeņu saiknei, kura spēj iedvesmot uzdrīkstēties būt pašai un sekot sirdij. Taču galu galā jautājums ir viens – kas notiek ar sievieti, kad kaislība salauž dzīvi, bet mīlestība to atjauno. 

""STV Pirmā!" kanālam šis ir ļoti īpašs brīdis, uzsākot savu pirmo vietējā seriāla ražošanu ar lielisku aktieru dalību. Līdz šim esam lutinājuši Latvijas skatītājas ar mūsu pašu radītiem un sieviešu iemīļotiem sarunu šoviem un attiecību realitātes raidījumiem. Seriāls "No naida līdz mīlestībai" ir mūsu nākamais televīzijas kanāla attīstības solis, lai skatītājas un visas Latvijas sievietes varētu kopā ar mums izbaudīt lielisku aktierspēli un mīlestības burvības stāstu," tā par jaunā seriāla tapšanu un nozīmīgumu akcentē "Helio Media" izpilddirektors Kaspars Ozoliņš.

“Lai arī "Tet" vairāku gadu garumā ir uzkrāta pieredze dažādu televīzijas seriālu, realitātes šovu un filmu veidošanā, “No naida līdz mīlestībai” radīšana atšķiras ar to, ka šis ir pirmais seriāls ar tik daudz sērijām un pirmais tik grandiozais projekts sadarbībā ar "Helio Media". Esam pārliecināti, lieliskais aktieru sastāvs un profesionālā komanda, ar ko esam strādājuši jau iepriekš, palīdzēs izveidot kvalitatīvu un emocionālām spriedzes ainām pilnu televīzijas darbu,” norāda "Tet" izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda.

Seriāla centrā ir stipra un ietekmīga viesnīcas īpašniece Aurēlija (Kristīne Nevarauska), kuras spēks slēpjas sievišķībā un cilvēcība. Sieviete savā dzīvē ir apdedzinājusies ar pirmo mīlestību, kura viņu atstāja vienu ar mazu bērnu uz rokām, tāpēc šobrīd viņa ir gatava precēties, vadoties pēc saprāta balss, izslēdzot emocijas un sirdi. Aurēlijas topošais līgavainis ir viņas skolas laiku draugs un viesnīcas līdzīpašnieks Teodors (Intars Rešetins). Stāsta sākums un gatavošanās kāzām ir kā pasaka, taču tas var izgaist, jo viens skatiens, viena kaislīga nakts kopā ar izbijušo sportistu Uldi (Andri Buli), liks Aurēlijai no jauna noticēt mīlestībai un patiesai kaislei. Sirdsapziņas mocīta un attiecību līkloču nogurusi, sieviete atbalstu meklēs pie savām draudzenēm un meitas. Vai topošais līgavainis Teodors spēs piedod un atrast ceļu atpakaļ pie Aurēlijas? Un vai abu savstarpējās attiecības ietekmēs viesnīcas darbību?

foto: Publicitātes
Kadrs no darba dunas.

Skatītājiem 50 sēriju garumā būs iespēja sekot līdzi sievietes ceļam uz laimīgāku dzīvi, izvēloties starp pienākumu, atbildību un mīlestību, beigās uzdodot sev jautājumu - kas ir patiesa mīlestība?

Jaunā seriāla režisors Uldis Cipsts ir priecīgi satraukts par projekta virzību: “Mīlestība spēj no jauna radīt lietas, ko pat laiks nespēj dziedināt. Savā darbā esmu iejuties ekranizēt piesātinātu un emocionāli skaistu romānu par bīstamu slidošanu pāri plānam kaislību ledum. Režisora pienākums šajā projektā ir būt ne tikai patiesam, bet arī nežēlīgam pret savu personīgo un mūsu lieliskās aktieru komandas pieredzi, tā lai mūsu skatītājiem katrā sērijā būtu iespēja atpazīt situācijas un teikt: jā, tas ir noticis arī ar mani pašu.”

foto: Publicitātes
Uldis Cipsts, režisors.

Lomās – Kristīne Nevarauska, Intars Rešetins, Andris Bulis, Inga Alsiņa, Māra Mennika, Anta Aizupe, Madlēna Valdberga, Elīna Vāne, Imants Strads, Vita Vārpiņa, Juris Bartkevičs un citi.