foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Vitnijas Hjūstones stāsts un skatāmais supervaroņu faniem
Kadrs no drāmas "Es gribu dejot. Vitnijas Hjūstones filma".
TV
2023. gada 25. aprīlis, 17:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Vitnijas Hjūstones stāsts un skatāmais supervaroņu faniem

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties muzikālu drāmu "Es gribu dejot. Vitnijas Hjūstones filma", piedzīvojumu filmu "Šezam! Dievu dusmas" un seriālu "Supermens un Luisa".

Mūzikas ikonas stāsts

"Es gribu dejot. Vitnijas Hjūstones filma" ("I Wanna Dance with Somebody") ir līksms, emocionāls un vienlaikus sirdi plosošs ieskats popmūzikas leģendas Vitnijas Hjūstones dzīvē un mūzikā.

Vitnijas Hjūstones, kas viņsaulē devās 2012. gadā, lomā filmā iejutusies trīsdesmitgadniece Naomi Akija. Filmas veidotāji īstās kandidatūras meklējumos pavadīja gadu. Uzzinājusi, ka ir apstiprināta lomai, Naomi tam nav spējusi noticēt. “Es pat izstāstīt nevaru, cik daudz panikas lēkmju man bija,” saka viņa. “Man bija žēl ģimenes – ar šausmām spēju domāt tikai par vienu, vai es to vispār spēšu. Vai bija otra galējība – es to varu, es iekarošu visu pasauli!”

Leģendārā dziedātāja Vitnija Hjūstone uz skatuves, dzīvē un kinomirkļos

gallery icon

Pavisam droši var teikt, ka savā karjerā Vitnija Hjūstone patiešām iekaroja pasauli. Vitnija ir viena no visu laiku izcilākajām dziedātājām, ir pārdots vairāk nekā 200 000 000 viņas albumu kopiju. Tāpat viņai pieder 28 Ginesa rekordi, iegūtas sešas "Grammy" balvas, divi "Emmy", viņa iekļauta pasaules rokenrola, "Grammy" un R&B slavas zālēs. Bez sirdi plosošām balādēm un arī itin jautrām melodijām, ko bija dzirdējis teju ikkatrs, plaši aprakstīta tika privātā dzīve – tostarp laulība ar kolēģi Bobiju Braunu un nedienas ar narkotikām. Viņsaulē ar sirds kaiti sirgstošā dīva devās 2012. gadā, pēc kokaīna lietošanas noslīkstot viesnīcas numuriņa vannā. Un jaunā filma, kas skatāma "Tet TV+ Filmu nomā" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā, parāda to visu – ceļu līdz slavas virsotnei, līdz milzu panākumiem, līdz krišanai savu dēmonu varā un līdz mūža noslēgumam.

Šezams atkal glābj

"Šezam! Dievu dusmas" ("Shazam! Fury of the Gods") ir turpinājums stāstam par pusaudzi Billiju Batsonu, kas ar burvju vārdu “Šezam!” pārvēršas par supervaroni Šezamu.

Apveltīti ar dievišķām spējām, Billijs Batsons un viņa audžubrāļi un audžumāsas joprojām ar grūtībām savieno savas pusaudžu un pieaugušu supervaroņu dzīves. Bet tad uz Zemes ierodas atriebīgs seno dievu trio, kuri meklē viņiem sen nozagto burvestību Billiju jeb Šezamu, un viņam jācīnās par savas pasaules likteni.

Aizraujošo piedzīvojumu filmu "Šezam! Dievu dusmas" skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu, angļu vai krievu valodā.

Jauni izaicinājumi

Seriāls "Supermens un Luisa" ("Superman & Lois") stāsta par visiem jau sen zināmajiem varoņiem, kas nu ir uzņēmušies jaunu lomu. Viņi kļuvuši par vecākiem un cenšas pievērsties ģimenes dzīvei.

Pēc gadiem ilgas cīņas ar ļaundariem, briesmoņiem, kuri rada haosu Metropolē, un iebrucējiem no citām planētām, kas cenšas izskaust cilvēku rasi, Klārks Kents un Luisa Leina saskaras ar visu laiku lielāko izaicinājumu – stresu, spiedienu un sarežģījumiem, ko mūsdienu sabiedrība sagādā strādājošiem vecākiem.