Mazā latviete Paula Krievijas šova finālā diemžēl neiekļūst. VIDEO
Katrīna Paula Dīringa izpilda dziesmu „Sniegs”.
Slavenības
2015. gada 31. marts, 05:33

Mazā latviete Paula Krievijas šova finālā diemžēl neiekļūst. VIDEO

Jauns.lv

Krievijas TV šova „Balsis. Bērni” finālā diemžēl nav iekļuvusi Latvijas pārstāve Katrīna Paula Dīringa, kas līdz šim ar labām sekmēm startējusi daudzos dziedāšanas konkursos. Paulas mentore Pelageja nez kāpēc šova finālam izvēlējās citus mazos dziedātājus no Krievijas.

Komplektējot Krievijas šova „Balsis. Bērni” komandas, Paula pārliecinoši tika uzņemta šovā un par savu skolotāju izvēlējās Krievijas dziedātāju Pelageju. Šī šova sarežģītā atlases struktūra un neizprotamie noteikumi, kā arī droši vien neveiksmīgā mentora izvēle tad arī bija par iemeslu, kāpēc mazajai Paulai šovs nu ir beidzies.

Proti, izrādās, ka finālam kvalificējas vien pa diviem mazajiem dziedātājiem no katra mentora pārraudzītajām komandām. Un Pelegaja, neskatoties, ka Paula nodziedāja izcili, nez kāpēc turpmākai dalībai šovā izvēlējās nevis Paulu, bet divus Krievzemes mazos dziedātājus.

Rīdziniece Katrīna Paula Dīringa šova pamatsacensībās centās iekļūt jau otro gadu pēc kārtas. Šoreiz viņai tas izdevās – Katrīna Paula “aklās noklausīšanās” kārtā izpildīja dziesmu krievu valodā “Sniegs”. Katrīna Paula uzreiz pārsteidza žūriju (tajā ir dziedātāji Dima Bilans, Pelageja un muzikālais producents Maksims 'Makss' Fadejevs), pārvarēja atlasi, par savu mentoru izvēloties Pelageju.

Noskatoties Katrīnas Paulas Dīringas uzstāšanos, daudzi Latvijā jautāja – kas ir šī meitene, vai viņa ir latviete? Jā, viņa ir latviete, dzimusi 2005. gada 16. septembrī Rīgā. Katrīna Paula mācās Rīgas Franču liceja 3. klasē, skolā viņai patīk zīmēšana un mājturība. Mazā dziedātāja savā interneta mājaslapā vēsta, ka viņai brīvajā laikā patīk rotaļāties ar mazo brāli, skatīties multfilmas, braukt ar riteni, lasīt, bet vasarā patīk atpūsties pie omas Talsos un pie jūras.

Katrīna Paula Dīringa dzied jau no trīs gadu vecuma un vokālās prasmes apgūst Rīgas Skolēnu pilī pie dziedātāja un vokālā pedagoga Uģa Rozes. Viņa runā un dzied vairākās valodās. Meitenei ļoti patīk mūzika, dziedāšana un teātris, viņa sapņo kļūt par slavenu dziedātāju – aktrisi. Iespējams, ka Katrīnas Paulas sapņi piepildīsies, jo jau tagad viņa piedalījusies vairākās izrādēs (galvenā loma muzikālajā izrādē “Ziemassvētku Jampadracis 21. gadsimtā”, loma Latvijas Leļļu teātrī izrādē “Mazais ganiņš”, galvenā – Grietiņas – loma “Jaunā zvaigžņu teātra” izrādē “Ansītis un Grietiņa”). Meitene arī veiksmīgi piedalījusies daudzos muzikālajos konkursos Latvijā un ārpus tās robežām.

Lūk, tikai daļa no Katrīnas Paulas Dīringas panākumu saraksta:

LTV “Balss pavēlnieks 2011” - 2.vieta,

“Gaujas atbalsis 2011” – 1.vieta,

“Nāc sadziedāt 2012” – 1.vieta,

Latvijas Radio “Jaunās zvaigznes 2012”– Grand Prix,

“Noras Bumbieres jauno vokālistu konkurss 2012” – 1.vieta,

“Talsi uzdod toni 2012” – 1.vieta,

“Nāc sadziedāt 2013” – Grand Prix,

LTV “Balss pavēlnieks 2013” – 3.vieta,

Starptautiskā konkursa "Bērnu Jaunais Vilnis 2013" - laureāte (4.vieta),

"Mūzikas spārni 2013" - 1.vieta,

Starptautiskā bērnu dziesmu konkursa "Slāvu bazārs Vitebskā" diplomante,

LTV "Balss Pavēlnieks 2014"- uzvarētāja.

Vēl jau varam cerēt, ka liktenis un izvēlētā stratēģija būs veiksmīgāka otram mūsu pārstāvim šovā „Balsis. Bērni” Eduardam Rediko no Rīgas. Viņš par savu skolotāju izraudzījies Maksimu Fadejevu.

Katrīna Paula Dīringa 2014. gadā uzvar LTV konkursā "Balss Pavēlnieks 2014"


Kasjauns.lv / Foto: Evija Trifanova/LETA