foto: action press/ Vida Press
Žerāra Pikē māte uzskatīja Šakiru par "iebrucēju", nevarēja pieņemt pāra vecuma starpību
Šakira ar bijušā partnera Žerāra Pikē māti Monseratu Bernabo.
Slavenības
2023. gada 20. aprīlis, 07:12

Žerāra Pikē māte uzskatīja Šakiru par "iebrucēju", nevarēja pieņemt pāra vecuma starpību

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka spāņu futbolista Žerāra Pikē (36) māte Montserata Bernabo (60) uzskatīja kolumbiešu dziedātāju Šakiru (46) par “iebrucēju” viņu ģimenē un attiecību sākumposmā nekādi nespēja pieņemt dēla draudzeni.

Portāls “Essentially Sports” raksta, ka Montseratu “uztraukusi” arī viņas dēla un dziedātājas lielā vecuma starpība. Šakira bija 10 gadu vecāka par savu partneri.

Turklāt Monseratai sagādāja problēmas pieņemt dēla draudzeni, kura ir dziedātāja, pat neraugoties uz to, cik veiksmīga bija Šakiras karjera. Žerāra māte popzvaigzni uztvēra tikai kā vienu no dēla nenozīmīgajām un īslaicīgajām dēkām.

Šakira ar dēliem un Žerāra Pikē vecākiem 2016. gadā

Šakira ar dēliem un partnera vecākiem Žuanu Pikē un Monseratu Bernabo 2016. gadā Parīzē.

gallery icon

Kāds paziņa portālam norādījis: “Mēs runājam par ļoti slēgtu vidi. Daudzām pilsētas ģimenēm, ja esi no Madrides, tu jau esi iebrucējs. Iedomājieties, kā ir, ja esat no Kolumbijas!”

“Montsai tas bija šoks,” piebilda vārdā nenosauktais paziņa. “Viņa jau no paša sākuma viņu uztvēra kā iebrucēju. Kā balto zvirbuli.”

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

“[Montseratu] satrauca viss, kas saistīts ar viņu: ka viņa ir 10 gadus vecāka par dēlu, ka viņa ir dziedātāja, neskatoties, cik veiksmīga, ka viņa nav katalāniete vai vismaz no atpazīstamas ģimenes.” Pikē ģimene veidojot ļoti noslēgtu loku un citus vērtējot pēc sociālā statusa.

Avots turpināja: “Viņa (Montserata Bernabo) neuzticējās viņai (Šakirai). Viņa uztvēra viņu kā vēl vienu sava dēla kaprīzi. Laika gaitā viņa pierada.”

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Tomēr, ja var ticēt ārvalstu medijos rakstītajam, Monseratas jūtas pret Šakiru nekad tā īsti nemainījās. Par to liecina arī fakts, ka viņa palīdzējusi Žerāram slēpt dēku ar Klāru Čiu Marti, kad sportists vēl bija kopā ar Šakiru. Ar Klāru viņš ticies savas mātes mājā. Čia Marti ir 12 gadus jaunāka par Žerāru un šoreiz māti vecuma starpība, šķiet, nesatrauc. Ja tā ir “uz otru pusi”…

Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti 2022. gada septembrī Parīzē

gallery icon

Šakira ar dēliem Barselonas lidostā, gatava pārcelties uz dzīvi ASV. 2023. gada aprīlis

gallery icon