foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Liepājas teātra prīma Inese Kučinska beidzot uz Rīgu atbrauc ar vīru
Liepājas teātra ilggadējais direktors Herberts Laukšteins un Liepājas teātra pieprasītākā aktrise Inese Kučinska-Laukšteine ir precējušies jau 30 gadu, taču pasākumus Rīgā kopā apmeklē ļoti, ļoti reti. Šī ir viena no īpašajām reizēm.
Slavenības
2023. gada 8. aprīlis, 06:55

Liepājas teātra prīma Inese Kučinska beidzot uz Rīgu atbrauc ar vīru

Žurnāls "Kas Jauns"

Liepājas teātra aktrise Inese Kučinska-Laukšteine (53) un teātra direktors Herberts Laukšteins (68) beidzot galvaspilsētā izgājuši kopā sabiedrībā.

Būdama vadošā aktrise Liepājas teātrī, kur režisori savos iestudējumos jau gadiem Inesi Kučinsku-Laukšteini izrauga galvenajām sieviešu lomām, aktrise grafika dēļ reti rod iespēju apmeklēt kultūras notikumus citās pilsētās.

Tālab skatuves dīvas vīrs Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins, kas ar Inesi pērn nosvinēja kāzu 30. gadadienu, galvaspilsētas teātru pirmizrādes un koncertus pārsvarā apmeklē vienatnē. Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", retais izņēmums bija Dailes teātrī notikusī gruzīnu režisora Data Tavadzes jauniestudējuma "Kaukāziešu krīta aplis" pirmizrāde – uz šo pasākumu Liepājas teātra direktors Laukšteins beidzot ieradās laulātās draudzenes pavadībā.

Teātra izrādes "Kaukāziešu krīta aplis" pirmizrāde Dailes teātrī

Dailes teātrī 24. martā pirmizrādi piedzīvoja iestudējums "Kaukāziešu krīta aplis", kuras pamatā ir Bertolta Brehta luga un to iestudējis gruzīnu ...

gallery icon

Dāma bija posusies elegantā melnā kokteiļkleitā virs ceļa, ar mežģīņotām piedurknēm. Melno bereti Inese nevis atstāja garderobē kopā ar virsdrēbēm, bet gan galvā arī izrādes apmeklējuma laikā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktrise bija sievišķīgi saposusies, dodoties skatīt Dailes teātrī pirmizrādi.

Pirms izrādes Laukšteinu pāris pasēdēja teātra kafejnīcā, kur Herberts malkoja dzērienu, bet Inese pamielojās ar kūku. Savukārt starpbrīdī viņi izvēlējās pa glāzei sarkanvīna, ko baudīja nevis pie kafejnīcas galdiņa, bet gan piesēduši uz garderobes apmales. Atšķirībā no daudziem citiem sabiedrībā zināmiem pāriem, kas pirmizrādes viesu statusā labprāt smaidoši pozēja fotogrāfiem, Liepājas teātra dīva Inese Kučinska-Laukšteine, lai arī izskatījās brīnišķīgi, no fotografēšanās kopā ar vīru kategoriski atteicās.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktrise bija sievišķīgi saposusies, dodoties skatīt Dailes teātrī pirmizrādi.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!