foto: REUTERS/SCANPIX
Skārleta Johansone: būt ar mazu bērnu ir kā piedzīvot emocionāli vardarbīgas attiecības
Skārleta Johansone apmeklē filmas "Sing 2" pirmizrādi Losandželosā, Kalifornijā, ASV, 2021. gada 12. decembrī.
Slavenības
2023. gada 6. aprīlis, 11:05

Skārleta Johansone: būt ar mazu bērnu ir kā piedzīvot emocionāli vardarbīgas attiecības

Jauns.lv

Holivudas aktrise Skārleta Johansone ir atklāti runājusi par savu mātes lomu, paskaidrojot, kāpēc bērna piedzimšana viņai lika justies kā esot emocionāli vardarbīgās attiecībās.

39 gadus vecā aktrise apsprieda dažus mātes izaicinājumus "The Skinny Confidential Him & Her Podcast'. Johansone ir divu bērnu mamma - astoņus gadus vecajai meitai Rozai un gadu vecejam dēlam Kosmo.

"Es atceros savu meitu, kad viņai bija divi gadi, un es teicu:" Tas ir lieliski," skaidroja zvaigzne. "Es nezinu, par ko visi runā." Un tad viņai palika trīs gadi, un tad tas kļuva kā emocionāli vardarbīgas attiecības," viņa piebilda.   

Johansone norādīja, cik “traki” tas bija, kad Rozai palika trīs gadi, un, ka viņa nevar nedomāt par Kosmo, kuram šis vecums vēl tikai priekšā.

"Ļoti intensīvas emocionālās svārstības un tik valdonīgs un nelokāms ir bērns, tas ir vienkārši traki," viņa atcerējās savas meitas uzvedību trīs gadu vecumā. "Un arī šīs milzīgās garastāvokļa svārstības, kas ir pastāvīgas," viņa piebilda. 

Viņa atzīmēja, ka joprojām jūt līdzi savam bērnam, kad viņai bija garastāvokļa svārstības, un piebilda: "Nabaga bērni, man viņus ir žēk, tas noteikti ir daudz pastāvīgi justies kā emocionālā karuseli," teica Johansone. 

Skārleta Johansone ar trešo vīru Kolinu Džostu

gallery icon

Pēc tam Johansone dalījās pārdomās par savu gadu veco dēlu un raksturoja bērna mazuļa stadiju kā ļoti jauku.  

"Viņi ir tik mīļi. Viņi sēž un tevi mīl, un tas ir viss," viņa paskaidroja. "Un jūs vienkārši saņemat no viņiem mīlestību," papildināja Johansone.

Filmas "Marriage Story" zvaigzne vēlreiz norādīja, ka, audzinot meitu, viņa ne vienmēr tā jutās, piebilstot: "Jūs saņemat daudz bēdu no maziem bērniem. Viss, ko jūs darāt, ir nepareizi."

Gadu gaitā Johansone ir turpinājusi dalīties pieredzē, audzinot savus bērnus, īpaši meitu. Intervijas laikā ar "InStyle" 2022. gada martā viņa apsprieda, kā Rozai klājās. Viņa tad akcentēja, ka viņas meita pastāvīgi uzdod jautājumus - kāpēc tu savelc uzacis? Kas ir tampons? Kam tas domāts?  

Tomēr Johansone joprojām neļaut saviem bērniem nonākt uzmanības centrā un izvēlas nepublicēt ziņas par viņiem tiešsaistē.

Savas epizodes "The Skinny Confidential Him & Her Podcast" laikā viņa arī paskaidroja, kāpēc viņa nav sociālo mediju lietotnēs un kā, viņasprāt, esība tur, varētu izraisīt trauksmi: "Ja godīgi, es esmu pārāk trausls cilvēks, lai man būtu sociālie mediji," sacīja Johansone. “Mans ego ir pārāk trausls. Es nevaru ar to tikt galā. Manas smadzenes ir pārāk trauslas, es esmu kā smalks zieds. Man ir pietiekami daudz satraukuma, ja godīgi," skaidroja zvaigzne.