Kas notika ar polieti Džūliju, kas sevi uzskatīja par britu pazudušo meitenīti Madiju, pēc identitātes noskaidrošanas?
Trakā pasaule
2023. gada 6. aprīlis, 06:46

Kas notika ar polieti Džūliju, kas sevi uzskatīja par britu pazudušo meitenīti Madiju, pēc identitātes noskaidrošanas?

Jauns.lv

21 gadu vecā Džūlija Vendela no Polijas, saņemot DNS rezultātus un uzzinot savu patieso identitāti, atgriezusies dzimtenē pie savas ģimenes, vēsta britu mediji. 

Džūlija, kura vairākus mēnešus pasauli centās pārliecināt, ka ir 2007. gadā Portugāles kūrortā pazudusī britu meitenīte Madelēna Makkena, pēc DNS rezultātu saņemšanas tomēr atgriezusies pie saviem bioloģiskajiem vecākiem, kaut iepriekš ASV populārajā Dr. Fila sarunu šovā uzsvēra, ka to noteikti nedarīs pie jebkādiem apstākļiem. 

To apstiprinājusi slavenību izaugsmes trenere Dr. Fia Johansone, ar kuru kopā poliete bija devusies uz Amerikas Savienotājām Valstīm, lai šķetinātu savas patiesās izcelsmes noslēpumu. 

“Šis stāsts patiesībā ir daudz sarežģītāks par vienkāršu meiteni no Polijas, kura vēlējās sevi padarīt slavenu. Viņa patiesi ticēja tam, ko teica, viņai bija tik daudz jautājumu par savu bērnību, uz kuriem netika gūtas atbildes. Apbrīnojams bija Džūlijas vecāku atteikums DNS testam, kas šo mistēriju būtu atrisinājis dažu dienu laikā. Jebkurā gadījumā, pēc savas identitātes noskaidrošanas, meitene ir nolēmusi atgriezties pie tēva Polijā,” medijiem skaidro Dr. Fia Johansone, vēlot Džūlijai visu to labāko dzīvē. 

Meitenes vecāki gan nav apstiprinājuši, ka meita atkal atrodas kopā ar viņiem. Tikmēr īstās Madelēnas Makkenas vecāki - Keita un Gerijs Makkeni norādījuši, ka viņu meitas meklēšanā nav nekādu jaunumu, bet pat, ja būtu, visu informāciju presei sniegtu Metropolitēna policija.

Jauns.lv jau vēstīja, ka DNS testa rezultāti uzskatāmi pierāda, ka Džūlija nav pazudusī britu meitenīte Madelēna Makkena, par spīti, viņasprāt, līdzīgajam izskatam un atsevišķām retām ārējām pazīmēm. 

Turklāt DNS tests uzrādījis arī jaunās sievietes izcelsmi, proti, viņa patiešām nāk no Polijas, ar lietuviešu un rumāņu izcelsmi. 

Vairāk par Madelēnas Makkenas pazušanu lasi šeit!

Pirmais mēnesis pēc Madelēnas Makkenas pazušanas 2007. gadā

gallery icon