foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Poliete, kas apgalvo, ka ir Madelēna Makkena, beidzot saņēmusi DNS testa rezultātus
21 gadu vecā Džūlija Vendela.
Pasaulē
2023. gada 4. aprīlis, 11:43

Poliete, kas apgalvo, ka ir Madelēna Makkena, beidzot saņēmusi DNS testa rezultātus

Jauns.lv

21 gadu vecā Polijas pilsone Džūlija Vendela, kura sociālajā tīklā “Instagram” pārsteidza pasauli, apgalvojot, ka varētu būt 2007. gadā Portugāles kūrortā pazudusī britu meitenīte Madelēna Makkena, beidzot saņēmusi ilgi gaidītos DNS testa rezultātus, vēsta britu mediji.

Tie uzskatāmi pierāda, ka Džūlija nav pazudusī britu meitenīte, par spīti, viņasprāt, līdzīgajam izskatam un atsevišķām retām ārējām pazīmēm. 

Turklāt DNS tests uzrādījis arī jaunās sievietes izcelsmi, proti, viņa patiešām nāk no Polijas, ar lietuviešu un rumāņu izcelsmi. 

“Džūlija absolūti 100% ir no Polijas. DNS tests uzrādīja mazu procentu lietuviešu, rumāņu un krievu izcelsmes, taču rezultāti uzskatāmi pierāda, ka meitene ir poliete,” apgalvo pašpasludināta privātdetektīve, ietekmele un slavenību izaugsmes trenere Dr. Fia Johansone, ar kuru kopā poliete bija devusies uz Amerikas Savienotājām Valstīm, lai šķetinātu savas patiesās izcelsmes noslēpumu. 

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Attēlā pa kreisi - 2007. gadā pazudusī britu meitene Madelēna Makkena, pa labi - poliete Džūlija Vendela bērnībā.

Tiesa gan, Džūlijas pieņēmumi par savu izcelsmi, no jauna iekustinājuši britu meitenes Madelēnas Makkenas meklēšanu. 

Jau iepriekš liela daļa sabiedrības nosodījusi Džūlijas Vendelas publiskos izteikumus, norādot, ka šādi meitene cenšas gūt popularitāti uz traģiska notikuma rēķina. Vēl nesen Džūlija piedalījusies Amerikas populārajā Doktora Fila sarunu šovā, kurā atklāja, ka neatkarīgi no DNS testa rezultāta, viņa ar saviem bioloģiskajiem vecākiem vairs negrasās kontaktēties. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka 21 gadu vecā Džūlija Vendela no Polijas apgalvoja, ka, iespējams, ir 2007. gadā Portugāles kūrortā pazudusī britu meitenīte Madelēna Makkena. Poliete dalījusies ar virkni fotogrāfiju, kas, viņasprāt, pierāda līdzību ar Madelēnu.

Jaunā sieviete preses uzmanību izpelnījās pēc tam, kad sociālajā platformā “Instagram” izveidoja kontu @iammadeleinemcann, kurā paziņoja, ka saskatījusi sevī līdzību ar pirms 16 gadiem pazudušo britu meitenīti. Tāpat viņai aizdomas radījuši vecmāmiņas stāsti, mātes uzvedība un skolotāja izteiktās piezīmes. 

Madelēnas ģimene un foto, kā viņa varētu izskatīties patlaban

gallery icon

Vairāk par Madelēnas Makkenas pazušanu lasi šeit!