foto: Instagram
Seja vienos izsitumos: supermodelei Bellai Hadidai kļūst nelabi, pašai uz sevi skatoties
Modele Bella Hadida.
Slavenības
2023. gada 4. aprīlis, 19:00

Seja vienos izsitumos: supermodelei Bellai Hadidai kļūst nelabi, pašai uz sevi skatoties

Jauns.lv

Pirms četriem gadiem supermodeli Bellu Hadidu atzina par skaistāko sievieti pasaulē, vadoties pēc dievišķās proporcijas principa, kas zināms arī kā zelta griezuma likums. Bellas ārieni slavē modes kritiķi visā pasaulē, atzīstot, ka viņa ir pati labākā jaunās paaudzes modeļu vidū. Daudziem šķiet, ka Bellas dzīve līdzinās pasakai, ja reiz viņai ir tik ideāli dotumi. Taču nesen modele lauzusi šos stereotipus un pastāstījusi, ka ļoti bieži pati sev nepatīk, turklāt cieš no retas slimības, kas ikdienu padara vēl smagāku.

Bella Hadida sociālajos tīklos pastāstījusi par cīņu ar žokļa infekciju un Laimas slimību: šī diagnoze viņai noteikta 2012. gadā. Pēc modeles teiktā, slimība saasinājusies pēc komplikācijām, kas radušās pēc stomatoloģiskas operācijas. Kāda zoba sakņu kanālā attīstījusies infekcija, un tā spēcīgi ietekmējusi modeles vispārējo stāvokli un pašsajūtu. “Sāpes no infekcijas žoklī ir izplatījušās visā manā ķermenī, man šķiet, ka tās ir katrā limfmezglā,” pastāstījusi Bella.

Uz supermodeles Bellas Hadidas ķermeņa uzbur kleitu

Par Parīzes modes nedēļas apspriestāko mirkli nepārprotami kļuvis brīdis, kad tika noslēgts franču modes zīmola "Coperni" pavasara-vasaras kolekcijas modes šovs.

gallery icon

Hadida atzinusi, ka slimības dēļ viņas seja bieži vien neizskatās tik labi, kā gribētos. Viņa padalījusies ar selfiju, kurā var redzēt izsitumus uz ādas. “Man riebjas skatīties spogulī vai fotografēties, īpaši pēdējā laikā. Man kļūst nelabi, redzot sevi. Ir grūti darīt savu darbu, kad jūties slims un tā arī izskaties,” viņa norādījusi.

Bella pastāstījusi, ka viņas jaunajās fotogrāfijās un tajās, kurās viņa ir vesela, var pamanīt atšķirību izskatā.

Supermodele Bella Hadida ikdienā un modeles gaitās

gallery icon

Hadida nolēmusi atklāt savu stāstu pirms zoba raušanas procedūras, kam gatavojusies pēdējās četras nedēļas un mēģinājusi tikt galā ar satraukumu. “Es centos visiem spēkiem, lai mēģinātu izstāstīt šo stāstu pirms zoba raušanas,” viņa norādījusi. Modele arī  piebildusi, ka ir kļuvis vieglāk pēc tam, kad izstāstījusi par cīņu ar slimību, kas ir “liela viņas ikdienas sastāvdaļa”.

"Instagram" ainiņas no supermodeles Bellas Hadidas ikdienas

gallery icon

Laimas slimību pārnēsā ērces, Hadidu ģimenē ar to sirgst Bella, viņas mamma Jolanda un brālis Anvars. Papildus apsārtumam simptomu skaitā minama prāta aptumšošanās, bezmiegs, slikta dūša, koncentrēšanās grūtības un citas. Hadida norādījusi, ka pilnībā izārstēties neizdosies, iespējams tikai atvieglot esošo stāvokli.

Modelei Bellai Hadidai Kannu kinofestivālā nedienas ar kleitu

19 gadus vecā amerikāņu modele Bella Hadida Kannu kinofestivālā apmeklēja filmas „The Unknown Girl” pirmizrādi ģērbusies modes nama „Alexandre Vauthier” sarkana ...

gallery icon