foto: Shutterstock/ Vida Press
Parisa Hiltone parāda brīnišķīgas fotogrāfijas ar jaundzimušo dēlu Fēniksu
Parisa Hiltone.
Slavenības
2023. gada 4. aprīlis, 14:58

Parisa Hiltone parāda brīnišķīgas fotogrāfijas ar jaundzimušo dēlu Fēniksu

Jauns.lv

Sabiedrības dāma, uzņēmēja, dziedātāja un dīdžejmeitene Parisa Hiltone savā "Instagram" kontā padalījusies ar četrām sirsnīgām fotogrāfijām, kur redzama kopā ar jaundzimušo dēlu Fēniksu.

Ir nepārprotami redzams, ka 42 gadus vecā sabiedrības dāma no sirds izbauda mātes lomu. Melnbaltajās fotogrāfijās viņa pozē cieši piekļāvusi sev trīs mēnešus veco puisīti.

“Visa mana sirds,” jaunā māmiņa pierakstījusi komentārā pie četru attēlu sērijas, ko papildinājusi ar zilu emocijzīmju sirsniņu un mirkļbirku “māmiņas pirmdiena” (#MommyMonday).

Pirmajā fotogrāfijā realitātes šova “Simple Life” zvaigzne izskatās skaista kā vienmēr. Viņa ģērbusies melnā augumam piegulošā kleitā uz lencītēm un sev pie sirds piekļāvusi dēliņu, kura pilnais vārds ir  Fēnikss Barons Hiltons Reims.

Parisa un viņas vīrs Kārters Reims (42) savu pirmdzimto ar surogātmātes palīdzību pasaulē sagaidīja šā gada janvārī.

Lai gan viņa tagad ir aizņemta pilna laika mamma, fotogrāfijās viņa izskatās tikpat glamūrīga un perfekti kopta, kā vienmēr.

Hiltone – kura nesen izteikusies, ka “nevar vien sagaidīt”, kad viņai būs vēl “pāris bērnu” – savu koptēlu bija papildinājusi ar nagliņauskariem ar briljantiem un demonstrēja savu saderināšanās gredzenu ar milzīgo briljantu.

Kādā citā no fotogrāfijām dīdžejmeitene gādīgi noliekusies pār gulošo dēlu, kurš ir ģērbts baltā rāpulītī un ar baltu cepurīti galvā.

Parisa, kura šobrīd reklamē savu biogrāfisko grāmatu “Parisa: memuāri” (“Paris: The Memoir”), bija tērpusies pieskaņotā baltā kašmira džemperī.

Vienā no sirsnīgajām un mākslinieciskajām fotogrāfijām Parisa ir redzama ar aizvērtām acīm, izbaudām mirkli, kad auklē mazo Fēniksu.

Lieki teikt, ka Parisas 23,2 miljoni “Instagram” konta sekotāju bija sajūsmā par foto sēriju un neslēpa savu prieku, rakstot komentārus. Parisas bilžu sēriju komentējusi arī viņas jaunākā māsa Nikija Hiltone-Rotšīlda (39), kura pati ir trīs bērnu mamma. Nikija pie māsas attēliem komentāros pievienojusi trīs rozā emocijzīmju sirsniņas.

Parisa Hiltone un Kārters Reims

gallery icon

“Es jau tagad varu pateikt, ka tu esi brīnišķīga mamma! Fēniksam ir paveicies, ka tu esi viņa mamma,” komentējis kāds fans, uz ko Paris atbildējusī ar trīs zilām sirsniņām.

Kāds cits komentējis līdzīgi, atzīstot, ka jau agrāk zinājis, ka tiklīdz Parisas dzīvē ienāks bērns, viņa būs brīnišķīga mamma. Par to esot liecinājusi viņas gādīgā attieksme pret saviem klēpja sunīšiem.

Vēl kāds apjūsmojis Hiltones saderināšanās gredzenu. “Tam jābūt smagākam par mazuli,” komentējis sekotājs.

Lai gan Parisai šobrīd ir darbu pilnas rokas kā mammai, sievai un uzņēmējai, viņa “Instagram” mazajos stāstos padalījusies, ka nav atstājusi novārtā arī savus hobijus. Skaistule pievienojusi dažus video, kur redzama strādājam ierakstu studijā pie jaunām dziesmām.

Parisa Hiltone parāda saderināšanās gredzenu ar lielo briljantu

gallery icon

Parisa un Kārters apprecējās 2021. gada novembrī pēc diviem draudzības gadiem. Ziņu par gaidāmo bērnu pāris centās paturēt noslēpumā arī no savām ģimenēm. “Visa mana dzīve ir bijusi tik publiska,” Parisa nesen izteikusies intervijā žurnālam “Harper’s Bazaar”. “Nekas nekad nepiederēja man vienai. Mēs nolēmām, ka šo [bērna gaidīšanas] pieredzi vēlamies paturēt tikai pie sevis.”

Par dēliņu viņa izteikusies: “Es gribu viņu pasargāt un būt kopā ar viņu katru sekundi. [Man] ir šis mātes instinkts, kas man nekad agrāk nav bijis.”

Jaunākajā podkāsta “This Is Paris” epizodē bagātniece atklāj, ka Fēnikss bijis “aptuveni nedēļu vecs”, kad viņa tikai pastāstījusi mammai Keitijai Hiltonei un māsai Nikijai par dēla piedzimšanu.

Lai gan Parisai Fēnikss ir pirmais bērns, Kārteram ir vēl meita Īvija (10), par kuru plašāka sabiedrība līdz šim nezināja. Meita nākusi pasaulē viņa iepriekšējās ar attiecībās ar Loru Belizi, un Kārters bērnu nav saticis kopš viņas zīdaiņa vecuma.