foto: Emilio Utrabo/MEGA / Vida Press
Šakira atvadās no Spānijas - bijušā mīļotā tēvs viņu izliek no mājas
Šakira atvadās no radiem un draugiem Barselonas lidostā. Turpmāk viņas mājas būs Maiami, ASV.
Slavenības
2023. gada 4. aprīlis, 09:55

Šakira atvadās no Spānijas - bijušā mīļotā tēvs viņu izliek no mājas

Jauns.lv

Hita “Hips Don’t Lie” izpildītāja Šakira atvadījusies no dzīves Spānijā un pēc šķiršanās no futbolista Žerāra Pikē kopā ar bērniem mērojusi ceļu uz Maiami, lai sāktu jaunu dzīvi ASV. Kolumbiešu popzvaigzne ar spāņu sportistu kopā nodzīvoja 11 gadus.

Šakira izskatījās emociju pārņemta, kad atvadījās no Barselonas uz visiem laikiem.

Šakira ar dēliem Barselonas lidostā, gatava pārcelties uz dzīvi ASV. 2023. gada aprīlis

gallery icon

46 gadus vecā dziedātāja izvēlējusies pārcelties uz Maiami pēc tam, kad viņas bijušā partnera Žerāra Pikē tēvs Džoans Pikē esot palūdzis izvākties no mājas, kur viņa mitinājās ar Pikē seniora mazbērniem.

Spānijas prese vēsta, ka dziedātāja 13. martā saņēmusi elektroniskā pasta vēstuli no Žerāra tēva ar lūgumu līdz 30. aprīlim atbrīvot bijušā pāra mājokli – vai izmaksāt kompensāciju.

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

35 gadus vecais Žerārs Pikē, kurš savulaik spēlēja Barselonas komandas sastāvā, tagad ir attiecībās ar 24 gadus veco Klāru Čiu Marti – un izskatās, ka Šakira vēlas būt pēc iespējas tālāk no šī pāra.

Lidostā Šakira tik tikko slāpēja asaras, kad, tērpusies džinsa apģērbā, atvadījās no radiem un draugiem pirms sēšanās privātajā lidmašīnā.

Kopā ar dziedātāju bija abi viņas dēli – Milans (10) un Saša (8), kuri pēc ārvalstu mediju ziņām, gatavojas jau 11. aprīlī uzsākt mācības ASV skolā.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Svētdien Šakira uzrakstīja sirsnīgu vēstījumu soctīklos, kurā pieminēja savu dzīvesvietas maiņu: “Es apmetos Barselonā, lai dotu saviem bērniem stabilitāti, to pašu, ko tagad meklējam citā pasaules malā līdzās ģimenei, draugiem un jūrai.”

“Šodien sākam jaunu nodaļu savas laimes meklējumos.”

“Paldies visiem, kas mani iedrošināja, žāvēja manas asaras, iedvesmoja un lika man augt.”

“Paldies maniem spāņu faniem, kuri mani vienmēr ir sargājuši ar savu mīlestību un uzticību.”

Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti 2022. gada septembrī Parīzē

gallery icon

Šakira padalījās ar fotogrāfiju, kurā Katalonijas galvaspilsēta redzama jau no lidmašīnas, kas devusies ceļā uz ASV. “Taču viss ne vienmēr ir tā, kā mēs izsapņojam,” viņa papildinājusi savu vēstījumu.

Šakiras pārcelšanās uz ASV seko pēc tam, kad viņa viesojās Džimija Falona šovā, kur izpildīja savu “atriebības dziesmu” – “Bzrp Music Sessions, Vol. 53”. Viņa arī norādījusi, ka tā bijusi “veselīgs veids, kā novirzīt emocijas”, piebilstot, ka viņai “nācies tikt galā ar ļoti daudz mēsliem”.

Dziedātāja vēlāk redzēta Ņujorkā iepērkamies un izskatījusies noraudājusies. Spānijas laikraksta “El Periodico” rakstīja, ka Žerāra tēva e-pasta vēstule par izlikšanu no mājām varējis būt iemesls viņas asarām.

Preses izdevums vēstīja, ka Šakirai paziņots, ka viņai ir jāpamet savrupmāja Barselonā, kur viņa turpināja dzīvot pēc pērn notikušās šķiršanās no Žerāra Pikē.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

Šī ir tā pati māja, kur uz balkona dziedātāja bija izlikusi dabiska lieluma raganas lelli, kas nolūkojas uz līdzās esošo Žerāra Pikē mātes māju. Īpašums piederējis bijušajam pārim, taču pēc šķiršanās par tā vienīgo īpašnieku kļuva sportista tēvs Džoans Pikē.

Spānijas plašsaziņas līdzekļi nav precizējuši, cik liela “kompensācija” Šakirai būtu bijis jāmaksā saskaņā ar vienošanos, ja viņa nepamestu māju līdz mēneša beigām.