foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Viņš nebija spējīgs izkāpt no sevis un ieraudzīt otru cilvēku," - aktrise Elīna Bojarkina paziņo par sāpīgu šķiršanos no mīļotā Marģera
Pirmdien abi atlidoja no Parīzes, otrdien smaidīgi un šķietami laimīgi apmeklēja pirmizrādi, bet ceturtdien Marģers darījis zināmu, ka šķiras.
Slavenības
2023. gada 4. aprīlis, 06:02

"Viņš nebija spējīgs izkāpt no sevis un ieraudzīt otru cilvēku," - aktrise Elīna Bojarkina paziņo par sāpīgu šķiršanos no mīļotā Marģera

Žurnāls "Kas Jauns"

Marta beigās baudot visu mīlētāju pilsētu Parīzi, aktrise Elīna Bojarkina (27) izdarīja rūgtus secinājumus, ka TV personība Marģers Majors (29) viņu nemīl.

Kā atgādina žurnāls "Kas Jauns", Leļļu teātra, kino un seriālu aktrise Elīna Bojarkina, kuras līdz šim spilgtākais sniegums bijusi galvenā sieviešu loma TV3 seriālā "Nemīlētie" un dalība TV3 šova "Dejo ar zvaigzni!" beidzamajā sezonā, ar LTV1 raidījuma "Kultūrdeva" sižetu veidotāju Marģeru Majoru satuvinājās pirms mazliet vairāk nekā gada. Marģers ilgu laiku līdz attiecībām ar Elīnu bijis viens, savukārt Elīna pie Marģera aizgāja no attiecībām ar Leļļu teātra kolēģi Rihardu Zeļezņevu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pirmdien abi atlidoja no Parīzes, otrdien smaidīgi un šķietami laimīgi apmeklēja pirmizrādi, bet ceturtdien Marģers darījis zināmu, ka šķiras.

Smaida pirmizrādē

Marta pēdējā nedēļā "Kas Jauns" Elīnu un Marģeru smaidīgus, skandinot šampanieša glāzes, satika seriāla "Čornobiļa 2022. Iebrukums" pirmizrādē.

Seriāla "Čornobiļa 2022. Iebrukums" pirmizrāde

2023. gada 28. martā "Forum Cinemas” notika Andreja Ēķa producētā seriāla "Čornobiļa 2022. Iebrukums" pirmo divu epizožu noskatīšanās. Latvijas un ...

gallery icon

Elīna seriālā atveido galveno lomu, un skatītāji bija vienisprātis, ka ar to viņa tikusi galā veiksmīgi. Marģers, kas aktrisi pavadīja uz svinīgo pasākumu, labprāt pozēja kopā ar draudzeni fotogrāfiem un slavēja uz ekrāna redzēto, gan piebilstot, ka neko no runātā neesot sapratis, jo krieviski nemāk ne vārda. [Seriāls pirms nonākšanas televīzijas ekrānā vēl nebija noformēts ar vajadzīgajiem titriem latviešu valodā.] Dienu vēlāk Elīna vēstīja, ka tikko apmeklējuši Parīzi – iedvesmas pilsētu –, kurā pati pabijusi jau piekto reizi.

Tāpēc liels bija pārsteigums drīz vien soctīklos lasīt Elīnas paziņojumu. “Paldies visiem par jaukajiem vārdiem, cik mēs ar Marģeru esam forši, jo es jūtos tāpat un bezgalīgi mīlu šo cilvēku. Taču jau vairākus mēnešus es cīnos par šīm attiecībām, bet šis cilvēks mani vienkārši nemīl. Esmu mēģinājusi darīt visu, kas ir manos spēkos, lai pierādītu, ka šeit viss ir, bet es nevaru mainīt cilvēku un likt viņam justies savādāk,” atklāja Elīna, turpinot: “Man likās, ka šīs dienas Parīzē kaut ko uzlabos, viņš jūtas ļoti labi ar mani, esmu brīnišķīga sieviete, bet neredz mani kā savu cilvēku.” Aktrise arī neslēpa, ka saņēmusi “vissāpīgākos vārdus pasaulē no cilvēka, kuru tu mīli līdz bezgalībai, – es tevi nemīlu”. Ar informāciju Elīna dalījusies, apzinoties, ka ir publiska persona, tāpēc agrāk vai vēlāk, īpaši pēc sludinājuma, ka sākusi meklēt atsevišķu mitekli, kur varētu dzīvot ar suni, tas tāpat nāktu gaismā.

Elīna atklāj vairāk par attiecībām

No komentāriem par notikušo gan sociālajā vidē, gan privāti Marģers atturas. Žurnālam "Kas Jauns" viņš norāda, ka “izvēlas nekomentēt šo un savu privāto dzīvi”.

Kādā no savām atbildēm Elīna min, ka “šķiršanās notiek vienpersoniski”. Lūgta to paskaidrot, aktrise piekrīt nelielai sarunai ar "Kas Jauns" un neslēpj: “Vienpersoniski nozīmē to, ka par spīti visam ticu un mīlu šo cilvēku, esmu gatava strādāt, darīt, bet viņš pieņem lēmumu, ka nē, jo nejūt sevi šeit un viņam šis nav vajadzīgs.”

Elīna atklāj, ka pie attiecībām strādājuši, pat apmeklējuši terapeitu. “Marģeram ir ļoti svarīgi publiskajā telpā uzturēt savu labo tēlu, un, protams, viņš nav slikts cilvēks – vienmēr gatavs visiem palīdzēt, taču attiecībās vēlējās, lai viss notiek pēc viņa prāta, nerespektējot un necienot otru cilvēku.” Interneta komentāros rodamas arī norādes par pāridarījumiem, par ko sarunā ar "Kas Jauns" aktrise precizē, ka tos spēcīgi izjutusi “emocionālā ziņā”. “Marģers pats teica, viņam attiecībās nav vajadzīgs dziļums, viņš vēlas dzīvot tikai tajā pozitīvajā virskārtiņā. Esmu dziļš cilvēks ar plašu sirdi, bet viņam tas nebija vajadzīgs – jautri pavadīts laiks ir tas, kas viņam ir nepieciešams,” neieslīgstot konkrētos notikumos un detaļās, pauž Elīna.

Neraugoties uz nesaskaņām, šķiršanās šoks bijis arī pašai. “Likās, ka viss iet uz labo pusi, taču cilvēks nebija spējīgs izkāpt no sevis un ieraudzīt otru cilvēku. Likās, ka terapeita kopīgi apmeklējumi kaut ko mainīs, taču cilvēks nevēlējās ieguldīt darbiņu necik. Parīzē viss bija ļoti skaisti, izņemot dažus momentus, kuros atklājās, ka arī manas pozitīvās emocijas un manas inteliģences cilvēkam var būt par daudz. Jau vairākus mēnešus bija šāda stadija, taču es no savas puses centos darīt, ko vien varēju, – dot telpu, brīvību un visu pārējo, taču mīlestība no viņa puses bija beigusies,” smago sirdi kaut nedaudz pārdomās cenšas atvieglot aktrise. “Sakot viņa vārdiem, man ir pārāk spēcīga enerģija, kam viņš nevēlas būt blakus, kā arī manas asaras un emocijas viņu atgrūda, kaut gan tās izrietēja no viņa darbībām,” piebilst Elīna.