foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Sanda Dejus beidzot parāda vīru, kurš "nav seksīgākais vīrietis pasaulē"
Sanda Dejus.
Slavenības
2023. gada 31. marts, 18:45

Sanda Dejus beidzot parāda vīru, kurš "nav seksīgākais vīrietis pasaulē"

Žurnāls "Kas Jauns"

Radio personība un pasākumu vadītāja Sanda Dejus, kas līdz šim saviesīgo dzīvi baudījusi viena, beidzot izgājusi ļaudīs ar laulāto draugu IT speciālistu un vides aktīvistu Raivi Dejus.

Ar vīru Raivi Sanda ir kopā jau ilgāk nekā vienpadsmit gadu, un viens otru atrada, sarakstoties iepazīšanās portālā "Otra puse". Ģimenē aug meita Dārta, kas jau ir skolniece un no mazotnes izpelnījusies publikas simpātijas gan kā soctīklu zvaigzne, gan intervējot Latvijas sportistus olimpiešus.

Pirms pusotra gada Sanda kādā radio raidījumā visus pārsteidza, sakot, ka viņas acīs vīrs Raivis nebūt nav pats seksīgākais vīrietis pasaulē. Šo frāzi viņa izteica kontekstā ar to, ka partnera izvēlē viņai noteicošais nav bijis vīrieša izskats, seksapīls vai tas, kāds viņš ir gultā. “Es viņu neizvēlējos mūžīgam seksam!” toreiz "Radio SuperHits" "YouTube" šovā "Manas dzīves SuperHits" paziņoja Sanda Dejus, paskaidrodama, ka savā gadījumā vīram jāvārdu teikusi, jo viņš Sandu akceptējis pilnībā tādu, kāda viņa ir. Bet, runājot par slaveniem vīriešiem, kurš varētu būt Dejus seksapīla etalons, viņa atklāja, ka tāds, viņasprāt, ir humorists, aktieris un dziedātājs Aleksandrs Reva, kas Krievijas mūzikas aprindās pazīstams ar iesauku Artūrs Pirožkovs.

Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", šomēnes beidzot pienākusi viena no retajām reizēm, kad Sanda Dejus un viņas vīrs Raivis Dejus kopā apmeklēja saviesīgu pasākumu. Abi ieradās uz "Ričards. Nekā personīga" pirmizrādi Latvijas Nacionālajā teātrī.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Sanda Dejus ar vīru Raivi Dejus Latvijas Nacionālajā teātrī, apmeklējot pirmizrādi "Ričards. Nekā personīga".

Kad tika atgādināts par kādreizējiem izteikumiem, ka vīrs neesot seksīgākais vīrietis pasaulē, Sanda sev raksturīgā manierē smiedama atjokoja: “Uz teātri jau var!”

“Ričards. Nekā personīga” pirmizrāde Nacionālajā teātrī

“Ričards. Nekā personīga” pirmizrāde Nacionālajā teātrī 2023. gada 16. martā

gallery icon
119

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!