Reizenbergi pat ģērbjas vienādi, bet Ralfs un Kārlis apceļas - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Slavenības
2023. gada 26. marts, 18:00

Reizenbergi pat ģērbjas vienādi, bet Ralfs un Kārlis apceļas - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Kā jau dvīņiem pieklājas

Nejauši saģērbties teju identiski izdevies brāļiem Andrim un Ingusam Reizenbergiem.

Andris komisko foto ievietojis savā "Facebook" profilā: “Vienkārši tā notiek ar dvīņiem!”. Ierakstu komentējis digitālā mārketinga eksperts Artūrs Mednis, atzīstot, ka viņš vispār nekad nesaprotot, ar kuru no brāļiem runā, kad kādu no viņiem satiek. Uz ko Inguss atbildēja, ka varianti jau ir tikai divi – vai nu viņš, vai Andris.

Mičerevskis sveic sievu

Rakstnieks, vēsturnieks, politiķis un kādreizējais Saeimas deputāts Māris Mičerevskis veltījis sirsnīgu sveicienu savai sievai Evai viņu laulības trešajā gadadienā.

Viņš skaudri raksta, kāda būtu viņa dzīve, ja nebūtu apprecējies: “Ja nebūtu apprecējies, droši vien strādātu VARAM par padomnieku, uzēstu māgu un censtos neskatīties spogulī. Man nebūtu suņa, mašīnas un arī sapņu. Tagad man ir sapņi, kuru dēļ var pat novākt zeķes un izmazgāt traukus. Paldies tev, mana mīļā sieva!”

Sieva, protams, atbildēja: “Pirms 3 gadiem pateicu šim čalim – tu, un neviens cits. Uzskatu, ka ar to viņa dzīve sabruka, jo es paģēru tīrīt māju, brēcu par izmētātām zeķēm un apskaišos par visu un dajebko. Tomēr joprojām esam precējušies, un viņš pat man dāvina puķes un saka, ka mīl. Viņš ir manas mājas, mans miers un mana drošības sajūta. Un tas ir ļoti daudz.”

Ralfs un Kārlis apceļas

Ar jautru vārdu apmaiņu tviterī iepriecinājuši divi mūziķi – Ralfs Eilands un Kārlis Būmeisters.

Viss sācies, kad kāds tviterlietotājs uzdevis jautājumu: “Kāds ir garākais attālums, ko esat veikuši ar velosipēdu vienas dienas laikā?”, uz ko Kārlis atbildēja, ka tas ir bijis “4 km peldējums, tad 180 km ar velosipēdu. Tad maratons”, ko paveica aizvadītajā gadā Vācijā. Uz tvītu viņam atbildēja Ralfs, atzīstot, ka tie esot bijuši skarbi kritēriji, lai tiktu dziedāt "Dzeguzītē". Kārlis nepalika atbildi parādā un pastāstīja: ja dalība tika akceptēta, tad visi "Lego" klucīši bija jāatdod maestro Raimondam Paulam.

Shipsea un bārdainie jaunieši

“Joprojām kaut kā grūti pieņemt, ka ir bārdaini cilvēki, kas 20 gadus jaunāki par mani,” –  ar tādām, lūk, pieaugšanas un vecuma pārdomām savā "Twitter" profilā dalījies mūziķis Jānis Šipkēvics.

Sauliete laulāsies baznīcā

Sabiedrības dāma, uzņēmēja un influencere Katrīne Sauliete Instagram īsajos stāstiņos publicējusi kadru, kurā redzams, ka kopā ar mīļoto vīrieti Pēteri Vasiļevski, kas Katrīni bildināja aizvadītā gada nogalē, beigusi pirmslaulības kursus, tādējādi atklājot, ka plānotā laulību ceremonija iecerēta baznīcā.