foto: Jackie Brown / SplashNews.com/ Vida Press
Kriss Mārtins ēd tikai vienreiz dienā, jo grib būt tikpat labā formā kā veterāns Brūss Springstīns
Kriss Mārtins.
Slavenības
2023. gada 25. marts, 05:12

Kriss Mārtins ēd tikai vienreiz dienā, jo grib būt tikpat labā formā kā veterāns Brūss Springstīns

Jauns.lv

“Coldplay” līderis Kriss Mārtins atklāj, ka tagad viņš ietur tikai vienu maltīti dienā, jo tā dara amerikāņu rokmūzikas veterāns Brūss Springstīns, kurš izskatās vēl labākā formā nekā viņš.

Britu grupas “Coldplay” līderis Kriss Mārtins atklāj, ka mainījis savus ēšanas paradumus (kas gan arī iepriekš nebija neveselīgi) pēc tam, kad ciemojies pie Brūsa Springstīna ģimenes un viņu pārņēmusi greizsirdība par to, cik lieliskā formā ir leģendārais rokeris. Mārtins nekavējoties vēlējies uzzināt Springstīna nevainojamās fiziskās formas noslēpumu, un mūziķis to arī atklājis.

foto: Jeff Ross/Shutterstock/ Vida Press
Brūss Springstīns koncertā 2023. gada februārī.

46 gadus vecais Kriss Mārtins nolēmis sekot 73 gadus vecā amerikāņu dziedātāja padomam, jo Springstīns izskatoties “vēl labākā formā nekā viņš”.

Divu bērnu tēvs Kriss iedvesmojies ēšanas paradumu maiņai pēc tam, kad ieturējis kopīgu maltīti ar hita “Born In The USA” izpildītāju.

foto: ddp / Vida Press
Brūss Springstīns un Kriss Mārtins kopā ar grupas “U2” mūziķiem, Keriju Andervudu un Kanji Vestu 2014. gadā koncertā Ņujorkā.

Mārtins uzzinājis, ka Springstīns ievēro tikai vienu ēdienreizi dienā, kad viesojies viņa Filadelfijas mājās uz pusdienām.

“Es vairs neieturu vakariņas. Es neēdu pēc četriem pēcpusdienā. Es to iemācījos no Brūsa Springstīna, kad kopā pusdienojām,” pastāstījis Kriss Mārtins.

Kriss Mārtins sporto Londonas parkā

gallery icon
34

Viesojoties Konana O’Braiena podkāstā “Conan O’Brien Needs A Friend”, viņš paturpināja: “Man pērn palaimējās doties pie viņa papusdienot nākamajā dienā pēc koncerta Filadelfijā.”

“Es jau tā ievēroju ļoti stingru diētu. Bet tad secināju – ‘Brūss izskatās vēl labākā formā nekā es’, un Patija [Springstīna sieva] teica, ka viņš ietur tikai vienu ēdienreizi dienā.”

“Es nodomāju ‘Nu, lūk. Šis ir mans nākamais izaicinājums’.”

Brūss Springstīns laiku lokos

gallery icon
18

Kriss Mārtins neatklāja, no kā sastāv viņa viena maltīte, taču pajokoja, ka Springstīna pusdienās galdā celts “bifeļa gaļas sāns ar steroīdu mērci”.

Pagājušajā gadā grupa “Coldplay” bija spiesta atcelt astoņus koncertus pēc tam, kad Krisu piemeklēja smaga plaušu infekcija.

Kriss Mārtins mēdās kā bērndārznieks

Dodoties prom no „Z100” radio studijas Ņujorkā, grupas „Coldplay” līderis Kriss Mārtins pamanīja pret sevi vērstu fotogrāfa kameru un izkāra ...

gallery icon
7

“Ar lielu nožēlu esam spiesti atcelt mūsu gaidāmos koncertus Riodežaneiro un Sanpaulu līdz nākamā gada sākumam,” bija teikts grupas oficiālajā paziņojumā.

“Nopietnas plaušu infekcijas dēļ Krisam ir dots stingrs ārsta rīkojums atpūsties nākamās trīs nedēļas.”

Grupa šobrīd atrodas ilgstošā pasaules turnejā, kas noslēgsies 2023. gada 19. jūlijā ar koncertu Amsterdamā, Nīderlandē.

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins

gallery icon
12

Krisam Mārtinam ar bijušo sievu amerikāņu aktrisi Gvinetu Paltrovu ir divi bērni – meita Epla (18) un dēls Mozuss (16).

Pāris draudzīgi izšķīrās 2014. gadā pēc desmit laulībā nodzīvotiem gadiem. Gvineta to nosauca par “apzinātu atpārošanos”. Viņa ar bijušo vīru aizvien ir saglabājusi sirsnīgas attiecības un kopā svin ne tikai bērnu dzimšanas dienas, bet arī citus svētkus. Piemēram, Kriss Mārtins pievienojās eks sievai un viņas jaunajam vīram medusmēneša ceļojumā, kurā devās arī abi pāra bērni, kā arī aktrises jaunā vīra Breda Falčuka bērni no viņa iepriekšējās laulības un abu tuvākie draugi.

Gvineta Paltrova ar meitu Eplu dodas uz “Goop” veikalu Ņujorkā

gallery icon
10

Gvineta atzinusi, ka abiem ar bijušo vīru ir ļoti harmoniskas attiecības. “Šķiršanās nenozīmē pavilkt svītru visam: ak, mēs apzināti atpārojāmies, tātad viss beidzies. Tās ir saistības uz mūžu,” viņa norādījusi.

“Tiesa, mēs sākumā ieguldījām ļoti daudz darba. Tagad es varu teikt, ka ir ārkārtīgi retas reizes, kad mums ir domstarpībās. Mēs esam iemācījušies, kā vienam ar otru komunicēt. Mēs mīlam viens otru. Mēs smejamies. Mēs viens otram vēlam vislabāko. Šādi dzīvot ir ļoti patīkami. Tas ļauj izjust, ka tev neko nav jāzaudē.”

Dziedātājs un dziesmu autors Kriss Mārtins kopš 2017. gada ir kopā ar franšīzes “Greja piecdesmit nokrāsas” aktrisi Dakotu Džonsoni (33).