foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Nikam Kanonam tīņa gados pie sienas bija savas nākamās sievas Meraijas Kerijas fotogrāfijas
Niks Kanons un Meraija Kerija 2010. gadā, kad bija precēts pāris.
Slavenības
2023. gada 22. marts, 18:08

Nikam Kanonam tīņa gados pie sienas bija savas nākamās sievas Meraijas Kerijas fotogrāfijas

Jauns.lv

Reperim Nikam Kanonam 16 gadu pirms kāzām ar Meraiju Keriju istabā pie sienas bijušas savas nākamās sievas fotogrāfijas. Mūziķis, kurš jau septiņus gadus ir no popdīvas šķīries, aizvien par viņu intervijās saka tikai labus vārdus.

12 bērnu tēvs Niks Kanons savu bijušo sievu raksturo kā “Dieva dāvanu” un viņa dzīves “lielāko” mīlestību - neraugoties uz to, ka pāris kopdzīvi beidza 2014. gadā un divus gadus vēlāk laulību šķīra oficiāli. Niks Kanons atzinies, ka viņam jau 12 gadu vecumā pie sienas bijušas leģendārās dziedātājas fotogrāfijas.

Dziedātāja Meraija Kerija ar vīru Niku Kanonu

gallery icon

Reperis, kurš šobrīd ir 42 gadus vecs, ar Meraiju Keriju apprecējās 2008. gadā. Laulībā piedzima dvīņi Monro un Morokans, kuriem tagad ir 11 gadu.

Intervijā slavenību ziņu izdevumam “The Shade Room” Niks pastāstījis par savām jūtām pret bijušo sievu, kura ir 11 gadus vecāka par viņu.

Dziedātāja Meraija Kerija ar dvīņiem Morokanu un Monro

Meraija Kerija un Niks Kanons apprecējās 2008. gada 30. aprīlī pēc pusgadu ilgas draudzības. 2011. gada aprīlī pāris sagaidīja pasaulē ...

gallery icon

Uz jautājumu, kura ir viņa dzīves “lielākā” mīlestība, reperis atbildēja: “Pati vislielākā? Es domāju, ka vienmēr par to runāju.”

“Tad tas kļūst visiem zināms, un mūsu fani uz mani dusmojas. Bet man bija 12 gadu, kad pie sienas bija Meraijas Kerijas bildes, un [vēlāk] viņa kļuva par manu sievu.”

Meraija Kerija ar bērniem plunčājas uz jumta karstā vannā

Popzvaigznes Meraijas Kerijas 3 gadus vecie dvīņi – Morokans un Monro – ļoti iecienījuši karsto džakuzi zem klajas debess. Amerikāņu ...

gallery icon

“Fakts, ka viņa ir visforšākais cilvēks, kādu jebkad esmu saticis. Kad es uzzināju, cik brīnišķīga viņa ir, šī sieviete nav cilvēks. Viņa ir Dieva dāvana.”

Reperis, kuram ir 12 bērni, neizslēdz iespēju, ka nākotnē varētu kļūt par tēvu vēl kādai atvasei. Viņš šajā jautājumā “paļaujoties uz Dievu”.

Meraija Kerija ar bērniem atpūšas Francijas kūrortā

gallery icon

Taču mūziķis atzīst, ka viņam esot “darba pilnas rokas” ar jau esošajiem bērniem, lai gan mūziķis nav galvenais aprūpētājs nevienam no viņiem.

Viņš ir tēvs Meraijas Kerijas dvīņiem un vēl desmit citiem bērniem no piecām dažādām sievietēm. Turklāt vairāki no bērniem dzimuši vienā laikā, kas nozīmē, ka reperis mēdz uzturēt attiecības ar vairākām topošo bērnu mātēm vienlaicīgi. Šādu attiecību modeli Kanons pats nodēvējis par “vienprātīgu nemonogāmiju”.

Meraijai Kerijai piešķir zvaigzni Holivudas Slavas alejā

Dziedātāja Meraija Kerija paņēmusi līdzi savus 4 gadus vecos dvīņus Morokanu un Monro uz ceremoniju, kurā viņai piešķirta zvaigzne Holivudas ...

gallery icon

Sarunā ar “Entertainment Tonight” reperis izteicies, ka Dievs izlems, kad būs pienācis laiks apstāties, bet nekad nevarot zināt, varbūt viņš vēl spēšot arī 85 gados.

Reperis savus uzskatus darījis zināmus vietnē "YouTube" aizvadītā gada jūnijā. Viņš izteicies: “Cilvēkiem patīk klasificēt to, ko es daru kā poliamoriju vai poligāmiju, taču es vienmēr saku, ka mani definēt nozīmē ierobežot."

Niks Kanons un viņa bērni

gallery icon

Niks Kanons ir tēvs Meraijas Kerijas dvīņiem Monro un Morokanam (11). Britānija Bela dāvājusi viņam dēlus Goldenu Seigonu (6) un Raizu Mesiju (4 mēneši), kā arī meitu Poverfulu Kvīnu (2). Abija De La Rosa ir mamma viņa dvīņiem Zionam Miksolidianam un Ziljonam Heiram (19 mēneši) un meitai Bjūtifulai Zepelinai (3 mēneši). Brē Tjesi dāvājusi dēlu Ledžendariju Lovu (7 mēneši), bet Laniša Kola – meitu Oniksu Aisu (4 mēneši). Reperim ir vēl divi bērni no Alisas Skotas – dēls Zens, kurš nomira 2021. gada decembrī piecu mēnešu vecumā, kad viņam tika konstatēts smadzeņu audzējs, un meita Halo Marija, kura nākusi pasaulē 2022. gada 14. decembrī.

Meraijas Kerijas koncerts "Arēnā Rīga"

Meraijas Kerijas koncerts "Arēnā Rīga" 2016. gada 7. martā. Foto: Dina Ikauniece.

gallery icon