foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - "Ukuleles" jaunās sērijas, eiropiešu drāma un Harija Potera visi piedzīvojumi
Hariju Poteru zina visi!
Slavenības
2023. gada 21. marts, 19:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - "Ukuleles" jaunās sērijas, eiropiešu drāma un Harija Potera visi piedzīvojumi

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties bērnu muzikālā raidījuma "Ukulele" ceturto sezonu, romantisku drāmu "Vairāk nekā jebkad" un visas Harija Potera filmas!

"Ukuleles" jaunās sērijas

Ar jaunām sērijām un dziesmām ceturto sezonu sāk bērnu muzikālais raidījums "Ukulele".

Bērnu iemīļotie dziedošie varoņi Uku, Lele un Dieziņš jau 23. martā atgriežas izklaides platformā "Tet TV+" ar muzikālā raidījuma "Ukulele" jaunāko sezonu, kas mazajiem pirmsskolas vecuma skatītājiem piedāvās jaukus un aizraujošus mirkļus.

Raidījuma galvenie varoņi Uku (Uldis Siliņš) un Lele (Annija Putniņa) metīsies aizraujošos piedzīvojumos: runās pupiņu valodā, mācīsies krāsas, spēlēs futbolu, ģērbsies tautastērpos un rīkos pavasara tīrīšanu. Arī šajā sezonā raidījuma varoņiem pievienosies Dieziņš, kurš kā allaž brīnīsies un uzdos jautājumus par dzīvniekiem, pankūkām, sapņiem un daudz ko citu.

Kā tikt galā?

Helēna ir 33 gadus veca francūziete, kura jau daudzus gadus ir laimīgi precējusies ar Matjē.

Viņu dzīve apgriežas kājām gaisā, kad Helēnai tiek diagnosticēta reta plaušu slimība. Kā tikt galā ar jauno situāciju? Meklējot atbildes, viņa atrod norvēģu blogeri vārdā Misters, kurš arī ir smagi slims, bet dalās savā dzīves stāstā ar neviltotu pašironiju. Viņu starpā veidojas aizkustinošas attiecības. Helēna dodas uz Norvēģiju, lai atrastu savu ceļu.

Burvja Harija un draugu piedzīvojumi

Lieliska iespēja noskatīties visas "Harija Potera" sāgas sērijas – astoņas filmas!

Kurš gan nezina, kas ir jaunais burvis Harijs Poters? Zina visi, bet, ja nu kāds vēl nav redzējis, tad, lūk, var sākt ar 2001. gadā iznākušo "Harijs Poters un Filozofu akmens", bet noslēgt ar "Harijs Poters un Nāves dāvesti" abu daļu noskatīšanos. Sāga astoņu filmu garumā ir viena no populārākajām pasaules kino vēsturē, tās veidotājiem kases ieņēmumos ienesusi 7,7 miljardus ASV dolāru, apsteidzot pat "Džeimsa Bonda" franšīzi.

Harija Potera pēdējās filmas pirmizrāde

gallery icon

Harija Potera un viņa draugu piedzīvojumus skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.