foto: Michael Simon/Shutterstock/ Vida Press
Rūmera Villisa nosvin sirsnīgus gaidāmā mazuļa pūriņa svētkus kopā ar māsām, abām mammām un omīti. Par tēta Brūsa Villisa klātbūtni informācija ir neskaidra
Rūmera Villisa ar mammu Demiju Mūru, māsām Skautu un Talulu, audžumammu Emmu Hemingu un pusmāsām Meibelu un Evelīnu.
Slavenības
2023. gada 18. marts, 06:41

Rūmera Villisa nosvin sirsnīgus gaidāmā mazuļa pūriņa svētkus kopā ar māsām, abām mammām un omīti. Par tēta Brūsa Villisa klātbūtni informācija ir neskaidra

Jauns.lv

Aktieru Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita Rūmera Villisa sirsnīgā un ģimeniskā gaisotnē atzīmējusi gaidāmā mazuļa pūriņa svētkus. Kopā ar topošo māmiņu bija visa kuplā radu saime, to skaitā arī tēva jaunā ģimene. Rūmera bija ģērbusies viscaur baltā, un smaids no viņas sejas nenozuda ne mirkli.

Rūmera, kura ar draugu mūziķi Dereku Ričardu Tomasu ir sava pirmā bērna gaidībās, svētdien, 12. martā, Losandželosā nosvinējusi brīnišķīgus svētkus.

Rūmeras Villisas gaidāmā bērna pūriņa svētki 2023. gada 12. martā

gallery icon

Rūmera pozēja fotogrāfijām kopā ar dzīvesbiedru Dereku, savām māsām – Skautu (31) un Talulu (29), mammu Demiju Mūru (60), audžumammu Emmu Hemingu (44) un abām pusmāsām Meibelu (10) un Evelīnu (8). Kādā no attēliem Rūmera redzama arī kopā ar vecmāmiņu Marlēnu Villisu, kura ir aktiera Brūsa Villisa mamma.

foto: Michael Simon/Shutterstock/ Vida Press
Rūmera Villisa ar partneri Dereku Ričardu Tomasu un savu vecmāmiņu Marlēnu Villisu, kura ir Brūsa Villisa mamma.

Lai gan vairāki ārvalstu plašsaziņas līdzekļi raksta, ka svinības apmeklējis arī Rūmeras tētis Brūss Villiss, aktieri nevienā no fotogrāfijām neredz. Par Brūsa klātbūtni pūriņa svētkos ziņo tādi izdevumi kā "Eonline" un "Today.com", savukārt "Page Six" raksta, ka aktieris tomēr svinības nav varējis apmeklēt.

foto: Michael Simon/Shutterstock/ Vida Press
Rūmera Villisa ar abām mammām – mammu Demiju Mūru un audžumammu Emmu Hemingu.

Kā zināms, aktierim ir diagnosticēta frontotemporālā demence un viņa stāvoklis pasliktinās, lai gan sieva Emma Heminga un visa kuplā ģimene dara visu, lai Holivudas zvaigznei būtu vislabākā iespējamā aprūpe.

foto: Michael Simon/Shutterstock/ Vida Press
Rūmera Villisa ar māsām Talulu un Skautu.

Zināms, ka pūriņa svētkus Rūmerai sarīkojusi viņas mamma Demija Mūra, kura šobrīd arī aktīvi iesaistās bijušā vīra aprūpē.

“Es izjūtu bezgalīgu pateicību un prieku par to, ka mani ieskauj tik daudz cilvēku, kurus es mīlu,” ekskluzīvā intervijā izdevumam “Page Six” par pūriņa svētku ballīti izteikusies Rūmera.

Rūmera Villisa un Dereks Ričards Tomass

gallery icon

Topošā māmiņa pastāstījusi, ka no sirds izbaudījusi svinības, kurās abi ar partneri Dereku arī uzdziedājuši.

Par gaidāmo mazuli Rūmera un Dereks paziņoja aizvadītā gada decembrī, publiskojot fotogrāfiju, kurā topošais tētis skūpsta Rūmeras augošo vēderiņu.

Arī Demija Mūra nevilcinājās ar prieka izpausmēm un atziņu, ka jau pavisam drīz pievienosies foršo vecmāmiņu rindām.

Demijai Mūrai un Brūsam Villisam gaidāmais mazulis būs pirmais mazbērns.