foto: Getty Images via AFP
Lady Gaga atrāda dabīgo skaistumu, uz "Oskara" ceremonijas skatuves kāpjot bez meikapa
Lady Gaga uz "Oskara" ceremonijas skatuves kāpa džinsos, t-kreklā un bez meikapa
Slavenības
2023. gada 13. marts, 18:06

Lady Gaga atrāda dabīgo skaistumu, uz "Oskara" ceremonijas skatuves kāpjot bez meikapa

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (36), īstajā vārdā Stefānija Džoanna Andželīna Džermanota, ieradās uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju dramatiskā tēlā - "Versace" kleitā, ar piesātinātu dūmakaino acu grimu un spilgti sarkanām lūpām.

Tomēr vēlāk, parādoties uz skatuves, Lady Gaga bija jau pārģērbusies vienkāršā t-kreklā un plēstos džinsos. Arī no spilgtā meikapa vairs nebija ne miņas.

Dziedātāja ceremonijas viesiem izpildīja dziesmu "Hold My Hand" no filmas "Top Gun: Maverick", kas arī tika nominēta kategorijai "labākā filma", bet saņēma "Oskara" balvu kategorijā "labākā skaņa".

foto: Getty Images via AFP
Lady Gaga uz "Oskara" ceremonijas skatuves kāpa džinsos, t-kreklā un bez meikapa

Lady Gagas šķietami ievainojamais tēls lieliski saskanēja ar vēstījumu, kuru viņa nodeva ceremonijas skatītājiem.

"Lai dotos uz priekšu dzīvē, mēs esam vajadzīgi viens otram, mums vajag daudz mīlestības. Un mums visiem dažreiz ir vajadzīgs savs varonis,” sacīja dziedātāja. "Mums visapkārt ir varoņi, bet jūs varat atklāt, ka varat būt varonis pats sev, pat tad, ja jūtaties salauzts."

Dziedātājas fani bija sajūsmā par šo iznācienu.

foto: REUTERS/SCANPIX
Uz ceremoniju Lady Gaga ieradās dramatiskā tēlā - melnā "Versace" kleitā, dūmakaini tumšu acu grimu un spilgti sarkanām lūpām

"Viņa ir neticami skaista, un viņai nevajag piesegties ar greznu kleitu un grimu," tvīto kāds mūzikas zvaigznes fans.

Kāds cits tikmēr izteic apbrīnu, kā dziedātāja spējusi tik kārtīgi noņemt iepriekš uzklāto biezā grima kārtu. "Es tikai ļoti vēlos uzzināt, kādu kosmētikas noņemšanas līdzekli izmanto Lady Gaga," tviterī raksta ziņkārīgs fans, piebilstot: "Mans no pagājušās nakts joprojām atrodas uz mana spilvena."

Zināms, ka Lady Gaga ļoti bieži priecē savus sekotājus, sociālajos tīklos publicējot dabīgas fotogrāfijas no savas ikdienas, tomēr ne reizi vien viņa uz dažādām balvu pasniegšanas ceremonijām ieradusies spilgtos un ļoti ekscentriskos tērpos.

Lady Gaga 2019. gada "Oskaru" ceremonijā

Lady Gaga 2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon

Lady Gaga "Met Gala" ballē

Popzvaigzne Lady Gaga 2019. gada 6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzejā, Tērpu institūta labdarības noslēguma ballē "Met Gala".

gallery icon

Lady Gaga saģērbjas kā līgava, bet uz kāzām nedodas

Dodoties prom no viesnīcas Monreālā, Kanādā, ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga bija tērpusies kā līgava, taču uz kāzām neposās. Šādā tērpā ...

gallery icon

Visu laiku dīvainākais Lady Gaga tērps

gallery icon

Jauns.lv jau ziņoja, ka ASV Kinoakadēmijas jeb "Oskara" balvu ceremonijā šogad lielākos uzvaras laurus plūkusi filma "Everything Everywhere All at Once" ("Viss visur vienlaikus").

Amerikāņu zinātniskās fantastikas komēdija saņēmusi "Oskaru" kategorijā "labākā filma", un tās režisori un scenārija autori Dens Kvans un Denjels Šeinerts ieguvuši "Oskaru" kategorijā "labākais režisors".

Labāk ģērbtās slavenības “Oskara 2023” balvu vakarā

gallery icon

"Oskaru" kategorijā "labākā aktrise" saņēmusi Mišela Jeo par lomu filmā "Viss visur vienlaikus", savukārt "labākā aktiera" balva tikusi Brendanam Freizeram par lomu filmā "The Whale" ("Valis").