foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Mazuli sagaidījuši 82 gadus vecais modes guru Roberto Kavalli un viņa mīļotā modele Sandra; šis viņam ir sestais bērns
Kopš 2014. gada Roberto Kavalli dzīvo kopā ar gados krietni jaunāko zviedru skaistuli Sandru Nilsoni. Pāris daudz kritizēts par ievērojamo gadu starpību, norādot, ka Sandra savam mīļotajam pēc vecuma varētu derēt mazmeitas vietā. (Attēlā - Kavalli un Nilsone 2016. gadā.)
Slavenības
2023. gada 10. marts, 09:12

Mazuli sagaidījuši 82 gadus vecais modes guru Roberto Kavalli un viņa mīļotā modele Sandra; šis viņam ir sestais bērns

Jauns.lv

Jauns.lv

Modes industrijas leģenda Roberto Kavalli 82 gadu vecumā atkal var baudīt jaunā tēva priekus – pasaulē nācis viņa sestais bērns.

Itālis, kura bagātība tiek lēsta aptuveni 450 miljonu apmērā eiro, kļuvis par tēvu jaundzimušajam dēlam, kura māte ir 37 gadus vecā zviedru modele Sandra Nilsone, raksta metro.co.uk.

Modes dizainers jau zina, kā audzināt bērnus – viņam jau ir piecas atvases no divām iepriekšējām laulībām. Kavalli atklājis, ka jaundzimušo sauks par Džordžo - par godu paša dizainera tēvam, kuru nacisti nošāva Otrajā pasaules karā. Žurnālam "Novella 2000" viņš teica: "Sandrai klājas labi. Viņu sauc Džordžo — tāpat kā viņa vectēvu, manu tēvu, kuru nacisti nošāva, kad man bija četri gadi."

foto: Jay Brady/Everett Collection / Vida Press
2009. gadā.

Roberto Kavalli jau ir bērni Tommaso un Kristīna no viņa pirmās laulības ar Silvanellu Džanoni, ar kuru viņš apprecējās 1964. gadā un pēc desmit gadiem izšķīrās. Savukārt laulībā ar otro sievu, bijušo modeli un titula "Mis Eiropa" īpašnieci Evu Mariju Duringeri dzimuši vēl trīs bērni – Roberto, Reičela un Daniela.

Kopš 2014. gada Roberto Kavalli dzīvo kopā ar gados krietni jaunāko zviedru skaistuli Sandru Nilsoni. Dizainers pat nopircis viņai privātu salu. 2,4 miljonu eiro vērtā Stora Rullingenas sala atrodas pie Strengnesas krastiem, uz austrumiem no Stokholmas, rakstīja dailymail.co.uk.

foto: Sipa USA/ Vida Press
Roberto Kavalli (centrā) un Sandra Nilsone ballītē 2016. gadā.

Gandrīz 330 hektāru lielajā salā uzbūvēta četru guļamistabu villa, medību namiņš, peldbaseins un golfa laukums. Šajā salā ir arī vikingu pilskalna paliekas. 

Pāris daudz kritizēts par ievērojamo gadu starpību, norādot, ka Sandra savam mīļotajam pēc vecuma varētu derēt mazmeitas vietā. Nilsone ir piedalījusies Skandināvijas topmodeļu konkursā un uzvarējusi skaistumkonkursos. 2008. gada janvārī viņa tika atzīta par žurnāla "Playboy" mēneša partneri.

foto: Sipa/Shutterstock/ Vida Press
Sandra Nilsone 2008. gadā.

Pats Roberto Kavalli intervijās ir runājis par skarbo dzīvi bērnībā, kāda viņam bijusi pēc tēva nāves. "Manu tēvu vācieši nošāva 1944. gada jūlijā," iepriekš stāstījis Kavalli. Modes guru 1975. gadā nodibināja savā vārdā nosauktu uzņēmumu, kas ātri kļuva slavens ar saviem dzīvnieku rakstu dizainiem. Viņa darbus iecienījuši tādas turīgas zvaigznes kā Kima Kardašjana, Lady Gaga un Bejonse.

foto: MEGA / Vida Press
Svinot 81. dzimšanas dienu 2021. gada novembrī. Svinībās bija sapulcēts plašs draugu un tuvinieku loks, ieskaitot bērnus un bijušās sievas.

Milānas modes nedēļa: "Roberto Cavalli" skate rudens/ziema 2019/2020

gallery icon