foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Bella Hadida raizējas, ka māsa Džidži izmisīgi vēlas atgūt Leonardo Dikaprio
Māsas supermodeles Bella (pa kreisi) un Džidži Hadidas.
Slavenības
2023. gada 8. marts, 06:33

Bella Hadida raizējas, ka māsa Džidži izmisīgi vēlas atgūt Leonardo Dikaprio

Jauns.lv

Klīst runas, ka supermodele Bella Hadida (26) ir norūpējusies par savu māsu supermodeli Džidži Hadidu (27), kura nespējot tikt pāri izirušajām attiecībām ar aktieri Leonardo Dikaprio (48).

Kāds vārdā nenosaukts informācijas avots portālam “Radar Online” pastāstījis, ka supermodeles Džidži Hadidas tuvākie draugi atklājuši, ka viņa joprojām uzturot kontaktus ar “Titānika” zvaigzni, neraugoties uz to, ka vairs nav romantiski saistīti.

Modele Džidži Hadida dodas uz makdonaldu

Amerikāņu modele Džidži Hadida ir viena no šā brīža pieprasītākajām modelēm pasaulē. Nesen viņa manīta Losandželosas (ASV) ielās. Šādi tērpusies ...

gallery icon

Paziņa apliecinājis, ka Džidži bijusi “pārlaimīga”, kad uzzinājusi, ka Leonardo apmeklēs abu kopīgā drauga Edvarda Eninfula dzimšanas dienas ballīti Milānā, Itālijā.

Džidži saģērbusies tā, lai saviesīgajā pasākumā atstātu iespaidu uz Leonardo. Iekšējie informācijas avoti apgalvo, ka ballītē abi nosēdināti “tuvu” viens otram un esot redzēti sarunājamies un smaidām.

foto: NDZ/starmaxinc.com/Newscom/Sipa / Vida Press
Džidži un Bella Hadidas.

“Džidži nespēj tikt pāri [attiecībām ar] Leo,” norādījis anonīmais paziņa. “Viņa aizbildinās ar to, ka abiem ir daudz kopīgu draugu, un tāpēc viņa pavada laiku kopā ar Leo, taču ir atklāts noslēpums, ka viņi joprojām izbauda vēlu vakaru telefonsarunas, kas notiek tikai pēc viņa noteikumiem – kas nozīmē, ka viņš aizvien satiekas ar citām sievietēm.”

Tomēr paziņa norādījis, ka modele šobrīd spēlējot spēli ar aktieri, jo patiesībā viņa ir meitene, kas attiecībās ir uzticīga tikai vienam puisim un to pašu sagaida arī no otra. “Viņas plāns ir iekarot Leo. Viņa uzskata, ka viņš atteiksies no pārējām meitenēm par labu nopietnām attiecībām ar viņu,” izteicies paziņa.

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon

“Taču viņas ģimenei un draugi domā, ka tas ir nepareizi un baidās, ka tas novedīs pie lielām sirdssāpēm,” piebildis iekšējās informācijas avots.

Džidži Hadidai līdz šim visnopietnākās attiecības bijušas ar grupas “One Direction” dziedātāju Zeinu Maliku. Viņi bija pāris no 2015. gada līdz 2021. gadam. 2020. gada septembrī pasaulē nāca viņu kopīgā meita.  Modeles bijušo mīļoto skaitā ir austrāliešu dziedātājs Kodijs Simpsons un amerikāņu dziedātājs Džo Džonass.

Džidži Hadida un Zeins Maliks

gallery icon