foto: no privātā arhīva
Šķiršanās bija tikai šovs! Gluzunovi joprojām ir kopā
Artjoms un Elīna pēc pēdējā strīda nolēmuši vairs nepiedalīties realitātes šovā.
Slavenības
2023. gada 7. marts, 06:44

Šķiršanās bija tikai šovs! Gluzunovi joprojām ir kopā

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītajā nedēļā skaļu rezonansi izraisīja ziņas, ka televīzijas attiecību realitātes šovu "Ģimene burkā" pamet Elīna un Artjoms Gluzunovi. Pāris esot nolēmis iet katrs savu ceļu un pat šķirties. Bet Artjoms Gluzunovs sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklājis, kāpēc ģimene patiešām nolēma pamest šovu. Nebūt neesot tā, kā tika izziņots cītīgajiem TV skatītājiem.

"Patiesībā nav nekādas šķiršanās. Ar Elīnu bijām pāris dienu sastrīdējušies, es tikmēr padzīvoju viesnīcā, un tas arī viss, bet no tā tika uztaisīta ažiotāža,” saka Artjoms. “Mums viss ir kārtībā! Pēc tam kad izskanēja šī informācija, ka esam šķīrušies, kaimiņi tā jocīgi uz mums skatījās, bija neizpratnē, kas atkal ir noticis (smejas). Es tikai atbildēju – reitings, reitings,” tā Artjoms.

“Man sāka apnikt…”

Runājot par attiecībām ar Elīnu, Artjoms teic: “Paldies Dievam, mums viss ir kārtībā! Es ļoti mīlu savus bērnus, viņi ir mana vislielākā dzīves bagātība. Tāpēc neļaušu, ka šova veidošanai tieku kaut kā nomelnots, ka būtu slikts tēvs.”

foto: no privātā arhīva
Elīna un Artjoms ir triju bērnu – Anabellas Keilijas, Lūkasa un Tomasa – vecāki. Artjoms apgalvo, ka nekā dzīvē svarīgāka par bērniem viņam neesot.

Viņš neslēpj sašutumu par to, ka šova "Ģimene burkā" piektajā sezonā televīzijas skatītājiem parādīts kā ļoti slikts cilvēks, kāds patiesībā nemaz neesot. “Man sāka apnikt… Pēdējās šova sērijās paši varat redzēt, ka esmu pataisīts par tik sliktu cilvēku. Taču itin viss, ko biju teicis, tika izņemts no konteksta. Nesaprotu, kāpēc tā? Kad pirmo reizi filmējāmies šajā šovā, viss bija normāli, bet tagad mani padarīja par nožēlojamu cilvēku, es pat nezinu, kā to nosaukt…”

Tagad filmējas seriālos

Šova laikā daudz tika runāts par bildinājumu un kāzām – te Elīna gāja pie psihoterapeites Ainas Poišas runāt par attiecībām, te devās uz veikalu saderināšanās gredzenu lūkot – te viens, te otrs.

Bet pēdējā no šova sērijām, kurā redzams Gluzunovu pāris, solītais bildinājums tā arī nenotika. “Tas gredzens nebija manis sarūpēts, bet gan sadarbības rezultātā iegūts. Šis sižets par bildināšanu un saderināšanās gredzenu bija izdomāts no raidījuma veidotāju puses. Elīnai viņi bija pateikuši, ka es viņu bildināšu, bet man bija teikts, ka šajā konkrētajā dienā nekas netiek filmēts. Un tā arī sanāca, ka Elīna gaida, kad es viņu bildināšu, viņai sākas šoks, un viņa nesaprot, kāpēc tā notiek, kāpēc es neko nedaru,” savu viedokli par notikušo pauž Artjoms.

Artjoms nav priecīgs par to, kā viss izvērties, un atgādina, ka kaut kad jau viņa ceļi ar šova veidotājiem vēl krustosies: “Mūsu tikšanās nebūs tāda, ka spiedīšu roku sasveicinoties, bet gan ļaušu vaļu emocijām! Nu piedodiet man, bet kāpēc mani ir jāuztaisa par kaut kādu muļķi?! Es nebūšu tas, kas vienkārši klusēs. Kopumā bija tik daudz materiāla un interviju ar mani nofilmēts, kāpēc nekas no tā netika parādīts, kāpēc viss tika pārveidots, lai mani padarītu par sliktu cilvēku?”

Tāpat arī Artjoms apgalvo, ka Ainai Poišai šova veidotāji bija atklājuši sižetu par pāra strīdu jau tad, kad tas pat vēl nebija nofilmēts. “Šova sērijā var redzēt, ka Elīna nevis aiziet pie psihoterapeites, bet gan pie savas draudzenes. Atvainojos, es pie terapeitiem neeju, bet terapeitei laikam tomēr neklājas profesionāli izteikties, cik tas viss ir šausmīgi.”

Tiesa gan, Artjoms Gluzunovs nav zaudējis ticību televīzijai un turpina filmēšanos, bet jau pavisam citos projektos. “Šobrīd filmējos seriālā "Nemīlētie. Nolemtie" ceturtajā sezonā, kur atveidoju bandītu. Pirms tam fimējos seriālā "Tunelis",” uzskaita Artjoms, liekot saprast, ka pēc aiziešanas no šova "Ģimene burkā" televīzijas skatītājiem tomēr būs redzams.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!