foto: Chelsea Lauren/Shutterstock for HFPA/ Vida Press
Rianna nav priecīga par ideju doties pie altāra ar grūtnieces vēderu
Rianna un A$AP Rocky.
Slavenības
2023. gada 25. februāris, 11:11

Rianna nav priecīga par ideju doties pie altāra ar grūtnieces vēderu

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna un viņas mīļotais vīrietis reperis A$AP Rocky ļoti vēlas apprecēties, taču dziedātāja negribētu doties pie altāra ar lielu grūtnieces vēderu, atklājis kāds pārim tuvs paziņa.

Žurnāla “Heat Magazine” reportieriem kāds slavenā pāra paziņa pastāstījis, ka Rianna un A$AP Rocky jau plānojuši savas kāzas, kad dziedātāja atklājusi, ka nepilnu gadu pēc pērn maijā pasaulē nākušā dēla, viņa atkal ir mātes cerībās.

Rianna un A$AP Rocky

gallery icon

Anonīmais avots izdevumam pavēstījis, ka RiRi un reperis “izmisīgi” vēlas apprecēties, taču dziedātāja šaubās, vai vēlas to tagad, kad viņas grūtnieces vēders aug ar dienu jo lielāks.

“Rianna un A$AP nevar vien sagaidīt, kad varēs saistīt dzīves laulības saitēm,” izteicies avots. “Problēma tikai tāda, ka Riannai īsti nepatīk doma par iešanu pie altāra ar lielu vēderu zem kāzu kleitas.”

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon

“Viņi nevar izlemt, vai izdarīt to ātri tagad, vai pagaidīt un laulāties pēc dzemdībām. No vienas puses, ir jēga gaidīt, jo tagad jau tā notiek daudz kas cits. Ri ir jārūpējas par sevi un jāizbauda mierīga grūtniecība bez stresa.”

“Bet viņi arī izmisīgi grib apprecēties,” dalījies avots. “Viņi apsver iespēju salaulāties slepeni, vai sarīkot kaut ko nelielu tagad Losandželosā, kam sekotu lielas svinības nākamgad.”

Rianna slēpj roku ar gredzenu

Pamanījusi fotogrāfus, popzvaigzne Rianna aši centās paslēpt roku, kuras zeltnesi rotā spožs gredzentiņš. Fani domā: ja jau slēpj, tad patiešām ...

gallery icon

Zinātājs atklāja, ka Rianna “jau divas trīs reizes ir atlikusi kāzas. Sākotnējā ideja bija sarīkot tās 2021. gada pavasarī pludmalē Barbadosā, bet A$AP bija juridiska rakstura problēmas.”

“Pēc tam pirmā grūtniecība iestājās tieši tad, kad viņi gatavojās apprecēties Kalifornijā, klātesot dažiem draugiem un ģimenēm. Tagad rodas sajūta, ka viņi atkal ir atgriezušies turpat, kur reiz jau bija.”

Tomēr par vienu pāris ir pārliecināts – ka vēlas apprecēties pēc iespējas drīzāk. “Šie divi ir neprātīgi iemīlējušies un gatavi visu atlikušo mūžu pavadot kopā,” apliecinājis informācijas avots.

“Viņi zina, ka tā ir jauka problēma. Neatkarīgi no tā, ko Ri izlems, ko vēlas, A$AP tam piekritīs,” papildinājis paziņa. “Viņi ir tik laimīgi par ģimenes pieaugumu, un jūtas svētīti un saviļņoti par nākotni. Kļūšana par vīru un sievu būs kā ķirsītis uz tortes  – lai arī kad tas notiks.”

Atgādinām, ka pērnā gada aprīlī A$AP Rocky tika arestēts Losandželosas lidostā, kad kopā ar Riannu atgriezās no brīvdienām dziedātājas dzimtenē Barbadosā. Reperi atbrīvoja no ieslodzījuma pret drošības naudu, taču viņam draud reāla brīvības atņemšana uz ilgiem gadiem. Gaismā nācis 2021. gada novembrī noticis incidents ar šaujamieroča pielietošanu. Reperi vaino sava paziņas sašaušanā pēc rudenī notikušā strīda Holivudā.

Arī agrāk reperim ir bijušas nepatikšanas ar likumu.