Maija Doveika atklāti par savu lielo lomu “Mātes pienā”
Slavenības
2023. gada 1. marts, 15:37

Maija Doveika atklāti par savu lielo lomu “Mātes pienā”

Jauns.lv

Jaunajā žurnālā “Tava Iedvesma” atradīsi visu, kas interesē mūsdienīgu sievieti: atklātas intervijas ar slavenībām, iedvesmojošus dzīvesstāstus, modes aktualitātes, rakstus par attiecībām, skaistumkopšanu, veselību, kā arī virtuves knifus. Žurnāls piedāvā labāko speciālistu padomus veselībā un attiecībās, konkrēti un saprotami raksta par to, kas modē, un sniedz daudz, daudz iedvesmojošas informācijas no līdzcilvēku pieredzes labākai dzīvei. Atrodi savu iedvesmas devu!

Aktrises Maijas Doveikas lomu amplitūda ir pārsteidzoša – tā ietver faktiski visu cilvēcisko kaislību spektru. Neviļus jābrīnās, kur aktrise rod resursus, lai līdz kaulam izprastu un pārliecinoši pārraidītu skatītājam tik atšķirīgu varoņu iekšējo pasauli. Filma "Mātes piens" jau ir iekarojusi kinoteātru ekrānus un lasītāju sirdis. “Man ir jautājumi sabiedrībai, kura – un reizēm arī es pati – stipri vīzdegunīgi izturas pret tik jaudīgām parādībām kā depresija. Vai tiešām, liekot roku uz sirds, ikviens var teikt, ka viņa dzīvē nav bijis brīža, kad viņš neredz jēgu dzīvot? Man tādi mirkļi ir bijuši. Un es pazīstu apbrīnojami skaistus, gaišus, iekšēji bagātus cilvēkus ar lielām ģimenēm, kuri saka – es arī zinu, kas tas ir.”

Vēl žurnālā lasi

Viņš ēd vienreiz dienā, turklāt – vakarā. Dažreiz pieceļas naktī un dodas skriet garus gabalus. Viņam pietiek ar četrām stundām miega. Lai nu ko, bet enerģiju Dievs Aigaram Fadejevam iedevis bagātīgā devā. Pēc ļoti veiksmīgas sportista karjeras tagad viņam ir atvērušās jaunas durvis un ne mazāk spoža karjera kā sporta fizioterapeitam. “Mans dzīvesveids ir ekstrēms. Citiem tā dzīvot nevaru ieteikt.”

Tu mani mīli? Pierādi! Atkarību pamatā ir jēdziens pārāk – pārāk liela mīlestība, pārāk liela kontrole, pārāk liela greizsirdība. Tikko izdzīvošanai un labsajūtai nepieciešamo emocionālo izpausmju jomā kaut kas ir pārāk, pastāv risks, ka veidosies emocionālās atkarības.

“Es ar lepnumu nesu sava tēva Ivara uzvārdu un dotu vārdu – Inga Grencberga. Mani sazemē un dod jaudu manas mātes Daigas un vecāsmātes Aijas asinsritē plūstošais spēks. Mani pasargā brāļu Arta un Arvja stiprie pleci. Manas dzīves gandarījums ir mans dēls Kristers. Mani iedvesmo un stiprina mans vīrs Dž. Dž. Džilindžers. Es esmu izredzēta.” Rakstnieces Ingas Grencbergas iedvesmas avoti

Iedvesmojoša intervija ar pāri – Vinetu un Kārli Lāčiem. “Jāgādā, lai sieva justos komfortabli. Citādi arī ģimenei nav komfortabli, un tad vispār nekas vairs nav komfortabli!”

Kā atgūt platu smaidu, par ko nav jākaunas? Un kas jāzina par modernākajiem zobu restaurācijas veidiem? Zobārste Signe Mālmane: “Frāze, ko pacientiem saku visbiežāk: ja ir zobs, to vienmēr var plombēt! Ja zoba nav, to vajag aizvietot. Kamēr zobs ir, to var restaurēt.”

Šķiršanās attālinātajā režīmā. Laulības šķiršanas jaunās nianses.

Kā arī

  • Kas ir un kas nav modē? Sagaidām pavasari.
  • Vīrietis ar rokassomu ir tikai vīrietis ar somu! Jo tā ir vienkārši glīta, praktiska lieta bez dzimuma. “Cienu klientu, kurš izstaigās visu veikalu, līdz atradīs sev piemērotāko,” Londonas dizainers Stefans Kuks uzslavē tos, kuri veikalā nelūko pēc sieviešu vai vīriešu modes nodaļas, bet meklē sev piemērotāko preci.
  • 3 leģendāri salāti un to receptes. Vienkārši produkti un pagatavošana, taču tik gardi! Salāti, kurus ar lepnumu cēla galdā gan kafejnīcā, gan mājas viesībās.

Žurnāls pieejams visās preses tirdzniecības vietās.