foto: BACKGRID/ Vida Press
Keitija Praisa zaļā bikini Taizemē parāda krūšu 16. operācijas rezultātu
Keitija Praisa Taizemē šā gada 21. februārī.
Slavenības
2023. gada 23. februāris, 14:40

Keitija Praisa zaļā bikini Taizemē parāda krūšu 16. operācijas rezultātu

Jauns.lv

Britu glamūra modele Keitija Praisa nesen veica krūšu koriģēšanas jau 16. operāciju. Viņas mērķis bija iegūt "lielākās krūtis Lielbritānijā". Atlabšanas laiks pēc jaunākās operācijas ir pagājis, un Keitija devusies Taizemi baudīt brīvdienas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Keitija Praisa pēcoperācijas rezultātus jau demonstrējusi vairākās “Instagram” fotogrāfijās un apmeklējot pasākumus. Taču tagad viņa devusies uz Taizemi un savus sievišķos dotumus atrādījusi zaļā bikini.

Keitija Praisa atpūšas Taizemē 2023. gada februārī

gallery icon
21

Praisa brīvdienās uz Taizemi devusies ar savu līgavaini Karlu Vudsu, ar kuru viņu vieno vētrainas attiecības. Te viņi gatavojas precēties, te šķirties, te atkal dot viens otram jaunu iespēju. Bijušajai glamūra modelei atpūtas braucienā pievienojušies arī divi jaunākie no viņas pieciem bērniem – Banija (8) un Džets (9), kur nākuši pasaulē Keitijas laulībā ar Kīranu Heileru.

44 gadus vecā Praisa atpūtai pie baseina izvēlējusies miniatūru zaļu bikini, kas bagātīgi izšūts pērlītēm un fliteriem.

Dodoties peldēties, savus tumšos matus viņa bija izvēlējusies atstāt vaļējus.

Keitija Praisa parāda jaunās krūtis pēc 16. operācijas. 2023. gada janvāris

gallery icon
8

Keitija demonstrēja arī savas uzlabotās lūpas. Mēneša sākumā viņa apmeklējusi skaistumkopšanas salonu, lai iegūtu “tauriņu lūpas” un veiktu ierastās botoksa injekcijas.

Miniatūrais peldkostīms ļāva apskatīt modeles bagātīgo tetovējumu klāstu, kas sedz viņas ķermeni. To skaitā ir gan vienradzis uz vēdera, gan ērgļa spārni uz augšstilbiem.

Keitija nofotografēta dzeram no kokosrieksta un veldzējamies baseinā, kad viņa tērzēja ar kādu draugu savā saules pielietā ceļojuma laikā.

Nesen viņai veikta 16. krūšu koriģēšanas operācija, jo Keitijas mērķis bija “iegūt lielākās krūtis Lielbritānijā”. Paparaci nofotografējuši, kā viņu ratiņkrēslā nogādā operāciju zāles ēkā “Be Clinic” slimnīcā Beļģijā.

Izskanējusi informācija, ka Perija iztērējusi 12 000 sterliņu mārciņu par ģimenes ceļojumu uz Taizemi biznesa klasē, lai siltajās zemēs atzīmētu sava līgavaiņa Karla Vudsa 34. dzimšanas dienu.

Kāds anonīms informators laikrakstam “The Sun” izteicies: “Keitija uz nedēļu aizvedusi Baniju, Džetu un Karlu uz Taizemi – viņi lidojuši biznesa klasē. Tas izmaksāja 3000 mārciņu katram.”

Taču tikai pirms nedēļas Keitija jau ceturto reizi izvairījās no bankrota tiesas sēdes par savu 3,2 miljonu mārciņu lielo parāda atmaksu.

Keitija Praisa aptuveni 17 gadu vecumā, pirms plastiskajām operācijām

gallery icon
8
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās