foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Džeina Fonda, kura cīnās ar vēzi, pastāsta, ko savā dzīvē nožēlo
Džeina Fonda šā gada janvārī.
Slavenības
2023. gada 23. februāris, 07:07

Džeina Fonda, kura cīnās ar vēzi, pastāsta, ko savā dzīvē nožēlo

Jauns.lv

Leģendārā aktrise Džeina Fonda, kura cīnās ar vēzi, pastāstījusi, ko savā dzīvē nožēlo.

“Oskara” balvas laureāte Džeina Fonda pērn septembrī paziņoja, ka ir uzsākusi ķīmijterapijas kursu, lai cīnītos ar vēzi. Tā devusi labus rezultātus un ne-Hodžkina limfomas progresēšanu izdevies apturēt. Gada nogalē kino leģenda pavēstīja priecīgu vēsti, ka ir iestājusies slimības remisijas stadija. Aktrise norādīja, ka jūtas svētīta.

Džeina Fonda “Oskara” balvu ceremonijas vakarā 2020. gadā

gallery icon

“Pagājušajā nedēļā onkologs teica, ka mans vēzis ir remisijas stadijā un es varu pārtraukt ķīmijterapiju,” 2022. gada decembrī rakstīja Fonda, piebilstot, ka viņas pēdējā ķīmijterapijas kārta bijusi īpaši smaga. “Es jūtos tik svētīta, tik laimīga. Es pateicos jums visiem, kas lūdza Dievu un sūtīja man labas domas. Esmu pārliecināta, ka tās ietekmēja labās ziņas.”

Allaž elegantā Džeina Fonda uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

Nesen Džeina Fonda sniegusi interviju telekanāla CNN žurnālistam Krisam Volisam. Sarunā skarta arī vēža tēma un aktrise pastāstījusi, kādas pārdomas viņā rosinājusi saskaršanās ar šo ļauno slimību un kādas lietas viņa atskārtusi, ka savā dzīvē nožēlo visvairāk.

Savu atzīšanos Fonda sākusi paskaidrojot, ka viņa daudz ko būtu darījusi citādi savu bērnu audzināšanā. Leģendārajai aktrisei ir trīs pieauguši bērni - Vanesa Vadima (54), Mērija Luana Viljamsa (55) un Trojs Garitijs (49).

Džeina Fonda un viņas bērni

gallery icon

85 gadus vecā ekrāna zvaigzne apliecinājusi - neraugoties uz to, ka saskārusies ar vēzi, viņa neizjūt bailes no nāves. Daudz vairāk Džeinu biedējot "nonākšana dzīves nogalē, kad pārāk daudz kas jānožēlo, bet vairs nav laika, lai kaut ko mainītu".

“Es nebiju tāda māte, kāda vēlētos būt bijusi saviem bērniem,” norādījusi Fonda. “Man ir lieliski, lieliski bērni. Talantīgi. Gudri.”

Džeina Fonda modes nama "Elie Saab" vakarkleitā

Kino leģenda Džeina Fonda izvēlējās modes nama „Elie Saab” vakarkleitu filmas „Grace of Monaco” pirmizrādes apmeklējumam Kannu kinofestivālā.

gallery icon

“Es vienkārši nezināju, kā to izdarīt,” viņa atzīst. “Man Džordžijā ir organizācija, kas nodarbojas ar pusaudžiem, un esmu studējusi bērnu audzināšanu. Tagad es zinu, kādai tai vajadzēja būt. Toreiz es to nezināju. Tāpēc es tagad cenšos būt klātesoša.”

Šī saruna sekojusi īsi pēc “Entertainment Tonight” sniegtās intervijas, kur Fonda runājusi par līdzīgām tēmām un atzinusi: “Es daudz domāju par nāvi. Jau pēdējos 30 gadus.”

Aktrise Džeina Fonda 2018. gada Kannu festivālā

Aktrise Džeina Fonda 2018. gada Kannu festivālā.

gallery icon

“Manuprāt, tas ir diezgan veselīgi. Ir grūti dzīvot pareizi, ja nedomā par nāvi. Tā ir daļa no dzīves.”

“Citas kultūras tik ļoti nebaidās domāt par nāvi, kā mēs. Es daudz laika pavadu pārdomās par to un tās manu dzīvi ir padarījušas tikai labāku. Saslimstot ar vēzi, tu par to domā vēl vairāk un gribi būt drošs, ka paveiksi to, ko vēlies, un tad, kad pienāks laiks, nebūs daudz jānožēlo.”

Džeina Fonda „Emmy 2017” balvu vakarā

Kino leģenda Džeina Fonda atzīst, ka ir ļoti padevīga un ļaujas stilistu eksperimentiem. Šoreiz viņas frizieris Džonatans Hanuseks izdomājis, ka ...

gallery icon

Šī nav pirmā reize, kad aktrise saskārusies ar ļaundabīgu audzēju. 2020. gadā Džeina Fonda uzvarēja cīņā ar krūts vēzi, savukārt 2019. gadā publiski atklāja, ka viņai iepriekšējā gadā izoperēts ļaundabīgs izaugums pie apakšlūpas.