foto: Instagram
Šakiras fans izdzen no restorāna Žerāru Pikē un viņa jauno draudzeni
Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti.
Slavenības
2023. gada 22. februāris, 18:48

Šakiras fans izdzen no restorāna Žerāru Pikē un viņa jauno draudzeni

Jauns.lv

Bijušais Spānijas izlases futbolists Žerārs Pikē un viņa jaunā draudzene Klāra Čia Marti padzīti no restorāna, jo tā īpašnieks izrādījies dziedātājas Šakiras fans. Par to ziņo Spānijas nacionālais sporta laikraksts “Marca”.

Vietnē “TikTok” izplatījies neliels video fragments, kurā Žerāru Pikē un Klāru Čia Marti padzen no kāda japāņu restorāna Barselonā. Videoklipā redzams, kā sarūgtinātais un manāmi šokētais pāris steigšus pamet ēdināšanas iestādi. Pēc “Marca” un citu avotu sniegtās informācijas, viņi izraidīti no restorāna, jo tās īpašnieks izrādījies liels slavenās kolumbiešu dziedātājas Šakiras cienītājs. Nekādu citu apstiprinājumu notikušajam nav.

Pēc aculiecinieku stāstītā, tiklīdz mīlnieki iegājuši restorānā, oficiants atteicies viņus apkalpot. Atzīmēts, ka Pikē jaunā draudzene jutusies ļoti sarūgtināta par šādu attieksmi. Video redzams, kā abi kopā steigšus pamet restorānu, dodoties uz automašīnu.

foto: GTres / SplashNews.com/ Vida Press
Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti pamet futbolista māju pēc viņa dzimšanas dienas šā gada 2. februārī.

Pagājušā gada jūnijā Šakira un Žerārs Pikē izšķīrās pēc 11 gadu ilgas kopābūšanas un divu dēlu piedzimšanas. Futbolists pameta dziedātāju studentes Klāras Čia Marti dēļ. Sportists attiecības ar jauno draudzeni uzsācis 2021. gada novembrī, vēl esot kopā ar Šakiru.

Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti 2022. gada septembrī Parīzē

gallery icon

Pikē un Šakiras šķiršanās iemesls bija futbolista sānsoļi, to skaitā ar Klāru Čiu Marti. Pēc šķiršanās kolumbiešu dziedātāja kopā ar abiem dēliem aizlidoja uz Maiami.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

Šā gada janvārī Šakira izdeva dziesmu, kuras tekstā ir rindas, ka viņa ir “divu 22 gadus vecu” meiteņu vērta, un novēlēja bijušajam vīrietim, kurš nomainījis “Ferrari pret Renault Twingo, bet Rolex pret Casio”, turpmāk trenēt ne tikai muskuļus, bet arī smadzenes. Drīz pēc tam Žerārs Pikē sociālajos tīklos publiskojis pirmo fotogrāfiju, kur redzams kopā ar Klāru.