foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - godalgotā filma par Navaļniju, Tutas piedzīvojumi un pašmāju iepazīšanās šovs
Dokumentālajā filmā "Navaļnijs" ("Navalny") režisors Daniels Roers pēta Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija dzīvi un darbu.
TV
2023. gada 22. februāris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - godalgotā filma par Navaļniju, Tutas piedzīvojumi un pašmāju iepazīšanās šovs

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties dokumentālo filmu "Navaļnijs", raidījumu "Tutas lietas" un iepazīšanās šovu "Mīla kemperī".

Navaļnijs pret režīmu

Dokumentālajā filmā "Navaļnijs" ("Navalny") režisors Daniels Roers pēta Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija dzīvi un darbu.

Navaļnijs pēc gadiem ilgas cīņas pret korupciju ticis pie spēcīgiem ienaidniekiem, starp kuriem ir arī Krievijas diktarots Vladimirs Putins. 2020. gada augustā Navaļniju slepeni saindēja ar militārās klases ķīmisko nervus paralizējošo vielu, cenšoties atņemt viņam dzīvību. Kad viņu pārveda ārstēties uz Vāciju, Navaļnijs sadarbojās ar starptautiskajām ziņu organizācijām Bellingcat un CNN, lai izmeklētu noziegumu, atrodot saikni ar Krievijas slepenajiem dienestiem, lai arī Kremlis to noliedza. Acis atverošā Navaļnija hronika atklāj politiķa un aktīvista drosmīgo nostāju pret valdību, kas centās viņu apklusināt, un nebeidzamo cīņu par demokrātiju.

Krievijas varas opozicionārs Aleksejs Navaļnijs

Krievijas varas opozicionārs Aleksejs Navaļnijs

gallery icon

"Navaļnijs", kas nupat ieguvusi labākās dokumentālās filmas godu Lielbritānijas Kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) balvu pasniegšanas ceremonijā, skatieties "Tet+ Filmas" un seriāli krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Tutas lietas

Cik rokai ir pirkstu? Kā pagatavot kūku no smiltīm? Un kā skan bungas? Izzinot sevi un pasauli, bērniem ir daudz jautājumu.

Video stāstos sirsnīgā un izglītojošā veidā mazajiem skatītājiem vecumā no viena līdz trīs gadiem šis un vēl daudz kas cits tiek skaidrots viņiem saprotamā valodā. Raidījuma galvenā varone ir jaukā meitene, bērnu draudzene Tuta. Viņa mazajiem jautru rotaļu veidā māca pašus pirmos vārdus, krāsas, dziesmiņas un skaitļus. Kopā ar Tutu jaunas lietas bērniem apgūt palīdz arī draudzīgā un ziņkārīgā Lapsa.

Mīla tuvplānā

Romantiskais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" otrajā sezonā atgriežas ar vēl karstākām, vēl atklātākām un vēl emocionālākām "Mīla kemperī. Tuvplānā" epizodēm izklaides platformā "Tet TV+".

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon

Šajās sērijās ikviens skatītājs var cieši sekot līdzi pilnīgi visām šova aktualitātēm un arī aizkulisēm. Kādas intrigas valda šova pārīšu starpā? Kurš un ar kādām metodēm cīnās, lai tikai nokļūtu šova galamērķī, kurš ir patiesi iemīlējies un gatavs uz visu, lai savu mīlestību nosargātu? Īsta mīlestība, skūpsti un sekss.

Ekskluzīvas epizodes un šova pikantākie mirkļi no pirmdienas līdz ceturtdienai "Mīla kemperī. Tuvplānā" tikai izklaides platformā "Tet TV+". Jaunās iepazīšanās šova epizodes katru ceturtdienu "Tet TV+" un televīzijas kanālā "STV Pirmā!".