foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Šārona Stouna, nespējot slāpēt asaras, paziņo par sava brāļa Patrika nāvi
Šārona Stouna šā gada 4. februārī.
Slavenības
2023. gada 14. februāris, 14:14

Šārona Stouna, nespējot slāpēt asaras, paziņo par sava brāļa Patrika nāvi

Jauns.lv

Holivudas aktrise Šārona Stouna zaudējusi savu jaunāko brāli Patriku, kura mazo dēliņu pirms pusotra gada mūžībā aizsauca slimība.

Aktrise Šārona Stouna sēro par sava brāļa Patrika zaudējumu, kurš miris svētdienas rītā pēc cīņas ar sirds slimību.

Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka medicīniskās pārbaudes birojs kā Patrika nāves iemeslu noteicis “pēkšņu sirds apstāšanos”.

Šārona Stouna par brāļa nāvi otrdien paziņojusi savā “Instagram” kontā, publiskojot sirdi plosošu video, kurā aktrise nespēj slāpēt asaras, stāstot par smago zaudējumu.

Cenšoties neraudāt, Šārona saka: “Ar šo es apstiprinu, ka, jā, sirdslēkmes rezultātā mēs zaudējām manu brāli Patriku Džozefu Stounu. Jā, tas ir vīrs, kurš bija tēvs Riveram, kuru mēs zaudējām aizpērn 11 mēnešu vecumā.”

Turpinājumā Šārona pastāsta, ka pēc Patrika skumst viņa sieva Taša, dēls Hanters un meita Keilija. “Kā jebkura ģimene, pateicamies par mīlestību un atbalstu šajā neizmērojamo bēdu laikā,” norāda aktrise.

“Mēs novērtējam visu jūsu izteikto līdzjūtību. Jā, beidzamos pāris gados mēs esam piedzīvojuši milzīgus zaudējumus, tāpat kā daudzi no jums.”

Savu uzrunu viņa noslēdz, sakot: “Es jums ļoti pateicos par mīlestību un atbalstu, ko jūs mums izrādāt, un mēs tikai lūdzam jūs turpināt būt laipniem. Paldies.”

Šāronas Stounas pārvērtības ar kleitu Kannu kinofestivālā

gallery icon

Fani nekavējoties izteikuši savu līdzjūtību Šāronai un viņas ģimenei. Savu atbalstu pauduši arī aktrises slavenie kolēģi. Džons Travolta raksta: “Mīļā Šārona, man tik ļoti žēl par tavu zaudējumu. Es ļoti labi saprotu, ko tu pārdzīvo. Ar mīlestību – Dž.T.” Aktieris 2009. gadā slimības rezultātā zaudēja dēlu Džetu, kuram bija 16 gadu. Savukārt 2020. gada jūlijā 57 gadu vecumā mūžībā devās Travoltas sieva Kellija Prestone. Divus gadus iepriekš diagnosticēto krūts vēzi viņai tā arī neizdevās uzvarēt.

Šāronas Stounas krustdēls Rivers mūžībā devās 2021. gada augustā. Atgādināsim, ka nesagaidot gada jubileju puisēns mira, jo bija atteikušies darboties visi viņa iekšējie orgāni. Aktrise šo sēru vēsti paziņoja, publiskojot aizkustinošu mājas video, kurā Rivers redzams smaidošs, rotaļājamies gultā.

Video aktrise bija parakstījusi īsi, vien norādot krustdēla dzimšanas un miršanas datumus: “Rivers Viljams Stouns 2020. gada 8. septembris – 2021. gada 30. augusts”.

Tā paša gada rudenī Šārona Stouna pastāstīja slavenību žurnālam “People”, ka pēc nāves mazais Rivers kļuvis par orgānu donoru un izglābis dzīvību trim cilvēkiem. “Fakts, ka mans krustdēls spēja izglābt trīs cilvēku dzīvības – divu mazu bērnu un 45 gadus veca vīrieša, – bija mierinājums mūsu ģimenei,” norādīja aktrise, paskaidrojot, ka “nekas cits nav tā palīdzējis” viņas ģimenei “pārciest traģisko zaudējumu”, kā viņa orgānu ziedošana citiem nelaimē nonākušajiem. Kādi tieši orgāni ziedoti citiem pacientiem, Stouna gan neatklāja.

Šārona Stouna ar dēlu Roanu 2021. gadā

gallery icon

Šārona Stouna "Dolce & Gabbana" fotosesijā Venēcijā

63 gadus vecā aktrise Šārona Stouna "Dolce & Gabbana" fotosesijā Venēcijā 2021. gada augustā.

gallery icon