foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas
Slavenības
2023. gada 16. februāris, 05:33

Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Stila influenceres komentē sabiedrībā zināmu cilvēku stila izjūtu.

Uz kinoekrāniem nonāk režisores Kolmanes filma "Mātes piens"

Kinoteātros un kino izrādīšanas vietās Latvijā būs skatāma režisores Ināras Kolmanes filma "Mātes piens", kas veidota pēc rakstnieces Noras Ikstenas ...

gallery icon
145

Komentē:

  • Sabīne Glezere, modes blogere un digitālā satura radītāja
  • Katrīne Dīķe, dueta DVINES dalībniece, modes entuziaste
  • Alena Bule, modes un skaistumkopšanas blogere

Stiliste un influencere Indra Salceviča

Sabīne Glezere: “Indra Salceviča izskatās ļoti stilīgi. Viņa vienmēr ir labi ģērbusies un ar uzmanību pret detaļām. Lielisks krāsu un audumu salikums, žakete vispār salauza manu sirdi!”

Katrīne Dīķe: “Indra izskatās effortlessly chic (relaksēti šika). Patīk brīva silueta kleita un oversize žakete, dažādu auduma tekstūru kombinācija. It kā total black tēls, bet nav garlaicīgs, turklāt ir veiksmīgi izvēlēti aksesuāri, un pat sarkanā nagu laka piešķir papildu akcentu!”

Alena Bule: “Viņa ir vienīgā stiliste Latvijā, kura prot ideāli saģērbt plus izmēra sievietes un ar tērpu akcentēt viņu skaistumu, tāpēc labi izskatīties pašai viņai nav problēmu. Šajā tēlā viss ir harmoniski – tumšā smaragda krāsas kleita lieliski izceļas uz modernās žaketes ar satīna atlokiem fona. "Chloe" zīmolu atgādinošā, pusapaļās formas soma un ķēdes joprojām ir 2023. gada tendence. Indra, kur tu atstāji savas lūpas? Ar steigu uzkrāsot!”

Rakstniece Inga Grencberga

Sabīne Glezere: “Krāsas – tas jau ir labi! Mākslinieciskie svārki ir tēla akcents, un tam piestāv asimetriskais tops. Matus gan vajadzētu savākt, piemēram, zemā, gludā zirgastē, jo kakla rajonā viss saplūst kopā.”

Katrīne Dīķe: “Šoreiz noteikti ir labāk! Svārki paši par sevi ir ļoti efektīgi, tiem klāt prasās vienkāršs krekliņš, un šāda topa izvēle – vienkrāsaina, ar piedurkņu asimetriju – ir izcila! Augša “necīnās” ar svārkiem, bet tai arī ir sava odziņa, kas padara tēlu interesantu un pabeigtu.”

Alena Bule: “Neslavēšu par akcentēto vidukli, lai gan krāsas ir ļoti aktuālas, apdrukas visu sabojā. Šādi raksti labāk jāatstāj Žannai Dubskai.”

Aktrise Maija Doveika

Sabīne Glezere: “Sākumā šķita, ka tas ir kostīms. Labi izvēlēts pēc krāsas, bet trikotāžas līnijas nodod. Kopumā izskatās labi.”

Katrīne Dīķe: “Kaut kas šajā komplektā mani neuzrunā. Vai nu morāli novecojis žaketes siluets, vai krāsu kombinācija, bet kopumā tēls ir neizteiksmīgs.”

Alena Bule: “Augumam piegulošās žaketes un blūzes dēļ, kas pēc krāsas nepiestāv (labāk būtu bijusi baltā krāsā), Doveikas tēls man atgādina Derby stilu (jātnieku garderobe). Svārki atbilst jakas krāsai, bet katastrofāli neatbilst materiāla dēļ. Tiem jābūt blīvākiem vai vispār aizstātiem ar melnām, piegulošām biksēm un augstiem žokeja zābakiem.”

Aktrise Elīna Vaska-Botere

Sabīne Glezere: “Ļoti, ļoti vienkārši, drūmi, neinteresanti.”

Katrīne Dīķe: “Vienkārši un eleganti. Es tēlu papildinātu ar elegantām rotām.”

Alena Bule: “Vaska izskatās pēc sākumskolas skolotājas. Ļoti vienkāršs tēls, kas pūlī pazudīs. Ļoti slikti un neinteresanti.”

Aktieris Mārtiņš Kalita

Sabīne Glezere: “Tik talantīgam un izskatīgam aktierim šis tēls ir pārāk vienkāršs. Šis ir tas gadījums, kad apģērbs var daudz pateikt par cilvēku. Bikses ar izstaipītiem un saburzītiem ceļgaliem nodod, ka ceļš ir bijis garš, džemperis arī saburzīts kā tikko no plaukta, kurpes – tikko izpakotas no kastes. Apģērbs ir tāds kā steigā pēc darba uzvilkts.”

Alena Bule: “Augstās bītleņu apkakles ir ļoti piemērotas vīriešiem ar labu augumu, bet tāpat pirms vilkšanas vēlams tās izgludināt. Par skaisto frizūru un bārdu lieku like.”

Ļaudis sanāk uz daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" pirmizrādi

“Nelūgtie viesi” būs aizraujošs stāsts par sarežģītu izmeklēšanas lietu, kuru risinās divi izmeklētāji – Ričards un Oskars. Šīm lomām apstiprināti ...

gallery icon
135