foto: CAMERA PRESS/ED/JL/A.M.P.A.S / Vida Press
Leonardo Dikaprio izpelnās kritiku, ka tiekas ar meiteni, kas vecuma ziņā varētu būt viņam meita
Leonardo Dikaprio.
Slavenības
2023. gada 10. februāris, 13:27

Leonardo Dikaprio izpelnās kritiku, ka tiekas ar meiteni, kas vecuma ziņā varētu būt viņam meita

Jauns.lv

Amerikāņu radio personība Megina Kellija (52) nokritizējusi Leonardo Dikaprio pēc tam, kad sāka klīst runas, ka 48 gadus vecais aktieris satiekoties ar 19 gadu veco izraēliešu modeli Īdenu Polani.

Leonardo Dikaprio kritizēts par to, ka dod priekšroku nesamērīgi jaunām sievietēm, savukārt tagad baumo, ka viņš tiekas ar modeli, kura “burtiskā nozīmē varētu būt viņa meita”.

48 gadus vecais Holivudas aktieris no savas ilggadējās draudzenes Kamilas Moronas izšķīrās pagājušā gada vasarā - tikai dažus mēnešus pēc tam, kad viņai apritēja 25 gadi.

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon

Kopš tā laika Leonardo vārds bijis romantiski saistīts ar vairākām citām modelēm (to skaitā Viktoriju Lamasu un Džidži Hadidu), bet tagad izskanējušas runas, ka viņam esot romāns ar 19 gadu veco modeli Īdenu Polani, kura ir 29 gadus jaunāka par aktieri.

Radio personība Megina Kellija nosodījusi filmas “Titāniks” zvaigzni par šīm attiecībām ar nesamērīgi lielo gadu starpību un izteikusies, ka šādi viņš nekad neatradīs cilvēku, “kurā varētu dziļi un patiesi iemīlēties”.

foto: T.JACKSON / BACKGRID/ Vida Press
Īdena Polani lidostā Ņujorkā šā gada 7. februārī.

“Tagad viņš satiekas ar pusaudzi, burtiskā nozīmē ar pusaudzi. Viņa vārds katru nedēļu ir ziņās, un tiek stāstīts, ka viņš nekad nesatiksies ar kādu, kura būs vecāka par 25 gadiem. Ja tas notiek, tas atkal nonāk ziņās.”

“Un tagad viņš jau ir nonācis līdz pusaudzei! Vārda vistiešākajā nozīmē, viņa varētu būt Dikaprio meita,”  Megina norādījusi “SiriusXM” podkāsta “The Megyn Kelly Show” laikā.

foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Žurnāliste Megina Kellija.

Žurnāliste savu kritisko viedokli par Leonardo attiecībām papildinājusi, norādot, ka aktiera ieradums satikties ar pārāk jaunām sievietēm patiesībā ir “skumjš”.

Viņa piebildusi: “Man šķiet, ka šis puisis tik strauji visu mainot, nekad neiepazīs prieku, kā ir satikt kādu, kurā viņš var dziļi un patiesi iemīlēties un izveidot ģimeni.”

“Viņš tikai turpinās dauzīties ar pusaudzēm visu savu atlikušo mūžu.”

Savu viedokli Megina noslēdza, sakot: “Man tas nešķiet kas tāds, kam gribētos līdzināties.”

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon

Meginas Kellijas skarbie izteikumi sakrīt ar laiku, kad aktierim kāds tuvs, bet vārdā nenosaukts, cilvēks izteicies, ka tenkās, ka Dikaprio satiekas ar jauniņo Īdenu Polani, “neesot absolūti nekādas patiesības”.

Aktieris un 19 gadu vecā izraēliešu modele nofotografēti sēžam viens otram līdzās dziedātājas Ebonijas Railijas albuma atklāšanas ballītē Losandželosā pirms dažām nedēļām.

foto: ALEXJR / BACKGRID/ Vida Press
Leonardo Dikaprio un Īdena Polani ballītē Losandželosā pirms dažām nedēļām.

Iekšējais informācijas avots laikrakstam “New York Post” pastāstījis, ka abi “tikai sēdējuši līdzās”. Ja attēlā būtu parādīts telpas kopskats (nevis pietuvināts kadrs), varētu redzēt vēl daudz citu cilvēku, kas bijuši visapkārt.  

Leonardo Dikaprio randiņu vēsture jau kļuvusi par daudzu joku tēmu. Aktrise Eimija Šūmere pērn pat “Oskara” balvu vakarā pavilka uz zoba Dikaprio par to.

Viņa sacīja: “Viņš ir tik daudz darījis, lai cīnītos ar klimata izmaiņām un atstātu aiz sevis tīrāku, zaļāku planētu … savām draudzenēm.”